lgsya Ogluma kıyafet alınca yıkamama rağmen ılk gıydırmemde vucudunda kollarında bacakların o rengın lekelerı cıkıyor sonra bırdaha yıkıyorum yıne aynı anlamıs degılım nıye boyle oluyor sebepını bılen varmı
gocebebirbayan lgsya nerden alıyorsunuz? Ben e bebek civil ve gorüsh baby den alıyorum. Böyle birşey yaşamadım. Geçen lcw dan aldım yıkanınca rengi siyaha döndü beyaz bluzun birdaha da ordan almadım
lgsya gocebebirbayan e bebek lwc . Oglumun vucudunda oluyor lekelerı yanlız mısal e bebekten alt pantolon turuncu ve ustune sıyah uzun kol aldım yıkamama ragmen ıkı uc kere hala gıydırınce kolunda bacakların o renklerın tuylerı oluyor
gocebebirbayan lgsya tüylüler öyle canım. Zamanla giderler sanırım. Ben daha böyle birşey yaşamadım. Kaç derecede yıkıyorsun acaba onunla alakalı mı ki
Newmom2020 lgsya lcw de aynı sorunu yaşadım ben kırmızı ve lacivert renkli ürünler vücudunda boya çıkarıyordu, şimdi mecbur olmadıkça almıyorum alırsam da açık renkler alıyorum
kaganege Oglumun kıyafetlerini 30 derecede yıkıyorum. Alısverisimi Lcw,cigit,h&m den yapıyorum hicbirinde bu tarz bir sorun yaşamadım.