Veterineriuss Merhaba güzel anneler kış ayı geldi malum Erzurum da erken etkisini gösterdi bende iyi güzel bir anstronot tulum mont arıyorum bana önerilerinizi yazar mısınız🥺
Mlsndmr Veterineriuss kuzenim h&m den aldi kayaga dağa falan çıktılar çok memnun kalmıştı ama fiyatları biraz yüksek lcw den alan tanıdıklarım da memnunlar hem onlar baya daha uygundu ama iste biz Erzuruma göre daha sıcak bir yerdeyiz o yüzden siz de o kadar memnun kalir misiniz bilmiyorum
Miniginannesiiii Veterineriuss e bebekte vardı fiyatlarına hiç bakmadım ama çeşit çoktu baya da kalındı kuzum fiyatları biraz daha uygun diğer yerlere göre mont aldım bende ordan bilşyorum 70 tl ye
Babybloom Veterineriuss nextten aldım astronot tulum ama fiyatlar uçmuş tabiii. Dolaptan ikinci el kullanılmamış buldum öyle aldım. Bence Bi bakabilirsiniz ikinci elcilere
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Veterineriuss Anstronot bilmiyorum ama astronot mont lcwaikiki, hm de var. ☺️
Veterineriuss Seymaay hemen bakıyorum ben bir Trendyol dan baktım hiç bir işe yaramayan adını bile duymadığım markalar uçuk fiyatlar
Veterineriuss Mlsndmr lwc içi naylonumsu ben böyle Polarlı uzun istiyorum ama h&m hakkını veriyor pahalılığın d aişte bütçe ama sanırım alıcam
Veterineriuss Miniginannesiiii evet gördüm onlardan aldım 1 tane ben böyle bacak kısmınızda saracak birşey arıyorum ne yazıkki Erzurum da ki ebebek ürünleri öyle güzel değil
Veterineriuss Babybloom öyle etiketli bir ürün bulsam hiç kaçırmıycam bide ilk bebeğim ilki olsun istiyorum inşallah banada denk gelir 🤲
Veterineriuss Mrv38 ben astronot tulum tek bir ürün gördüm ebebekte ama içi polarlı değil diye almadım
NurrC Veterineriuss mangodan almıştım. Dışı rüzgar geçirmez içi yumuşacık tüy. El ve ayak kısmı kapanıyor. Aşırı sıcak tutuyordu. Tavsiye ederim
NurrC Veterineriuss şuan fiyatı 300 TL gibi en son öyleydi ama 2 kış giydi bol bol diğer kış tam oldu hasta olmasındansa böyle şeylere verilen paraya acımam
kaganege Veterineriuss h&m de ici tüylü cok guzel bir astronot tulum gördüm bence Erzurum gibi kısı soğuk gecen bir yere göre ideal