Eliffmomm Hanımlar benim rehberde bir kişiden 4er kere var nasıl oldu bilmiyorum siliyorum siliyorum geri geliyor neden oluyor bu başına gelen var mı ve kimseyi silemeyecek miyim yahu sinir oldum
Evooiboo Eliffmomm sanırım hem telde hem simde kayıtlı diye birde WhatsApp için gözüküyodur o ayarlardan yapman lazım silerken bilmiyorum tek seferde nasıl tamamen silebilirsin
Dmt-01 Eliffmomm çünkü bir normal arama msj için bir watsap için kaydoluyo numara bide bip telegram gibi uygulamalar varsa onlar içinde kaydoluyo numara benim eski telefonumda öyle oluyodu yani şuanki telefonumda herkes tek kayıt
Purpura26 Eliffmomm Rehber ayarlarından görüntülenecek kişileri seçmen lazım. Bende mesela telefon seçili sadece. Samsung kullanıyorum. Telefonun modeline göre netten bakabilirsin. Whatsapp sim telefon hatta varsa bip vsde gözüküyor
Kusannesi Eliffmomm 5 yıl önceki eski sevgilimin numarası var telefonumda. Siliyorum asla silinmiyor😬 kayıtlı kalmadı ama numara olarak var rehberde
Eliffmomm Kusannesi Benim de öyle işte saçma sapan insanları Siliyorum siliniyo ama 1 saat sonra bakıyorum geri gelmiş
Busra_VrL Eliffmomm rehber ayarlarina gir. Görüntülenecek kişileri sadece sim veya telefon olarak seç. Ya da ikisini sec. Cunku bazen sime bazen telefona kaydedebiliyoruz