[silindi] Merhaba, benim 2,5 aylık oğlum memedeyken neredeyse hiç yüzüme bakmıyor. Hep tişörte veya saçlarıma bakıyor. Sebebi ne olabilir?normalde göz teması kuruyor uzunca bir süre ama.. Sizde durumlar nedir :(
Gamze0677 [silindi] kızım 5 aylık 1 kere bile bakmamıştır emzirirken ama konuşurken vs bakıyor bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
Elifhifa [silindi] benimki yaşına girdi sayılıdır emerken göz teması kurduğu o da çok dil döküp sesler çıkarıyorum baksın diye bin bir uğraşın sonunda bakar anca 😅
Milakizim [silindi] benim de bakmıyor 🙄 daha bugün düşündüm küçükken bakmıyordu bira daha büyüyünce seni keşfetmek için sana bakacak hep dediler hala bakmıyor üzülüyorum onun dışında göz TEMA’sında falan sorun yok sadece emerken bana bakmıyor
Emlr Gamze0677 @1#1301332 merhabalar aynı durumu yaşamaktayım. Otizmden şüpheleniyorum. Sizin son durumunuz nedir lütfen cevaplar mısınız☹️
[silindi] Elifhifa nadiren bana bakarken yakalıyorum, gözgöze gelince hemen kaçırıyor gözünü🙈 neyse içim rahatladı teşekkür ederim☺️
[silindi] Milakizim aynen bizim de öyle. Emerken bakmıyor sadece, onun dışında konuşurken falan gözlerimin içine bakıyor gülüyor. Emerken hiç muhatap olmuyor ne kadar konuşsam boş. Garibime gitti🤔😞
Emlr @1#1301332 merhabalar aynı durumu yaşamaktayım. Otizmden şüpheleniyorum. Sizin son durumunuz nedir lütfen cevaplar mısınız☹️