Poyi2004 Bebeğim 6 aylık, gece uykusunda saat başı kalkıp meme de uyumak istiyor.Bu artık alışkanlığa dönüştü yaklaşık 10 gündür böyle. Bundan önce sadece gece de iki kez kalkardı. Uyku eğitimi veren ya da böyle olup düzene sokan var mı ?
1anne1bebek_ Poyi2004 8 aylık olduk yenidogan gibi saat bası uyanık🥺 sağlıklı olsunda diyip idare ediyor ve yoluma devam ediyorum 🤣🌹🙏🏻🤎
MeryeminAnnsi Poyi2004 bu ara bizde öyledir 8 aylikken oluyo diyolar ama retro metro diyenler de var belki ondandir
Rainyellow Poyi2004 benimde bebeğim 7 buçukta yatıp gece 2 kere beslendikten sonra sabah 6 gibi kalkardı nerden girdik şu 6 aya saat başı uyanıyor 3 gün sonra 7 aylık olacağız hani 4. Ay atağından sonra herşey düzene giriyordu tam tersi oldu valla 😅
Deryadila2534 Poyi2004 benim kızımda 6 aylıkta öyle olmaya başldı hatta yarım saate bir uyanıyor diş diye düşünüyorum ben
Poyi2004 1anne1bebek_ bir an önce halletmem lazım burda da uyku eğitimi veren çok anne var beni çok gaza getiriyorlar sağolsunlar ama önce bir doktoruyla konuşup öyle halletmeye çalışacağım.
defne111 MeryeminAnnsi valla bizde öyleyiz inancım kalmadı ne atak bitiyor ne retro bitiyor biri bitiyor biri başlıyor gece boyu 8637372782 uyanmaya devamkeee🤗🤗🤗😂
Sineemmm Poyi2004 bende varımmm 3 gün sonra 7.aya gireceğiz her saat başı uyanıp emmek istiyor çıldırmaya ramak kaldııı 🤦🏽♀️😂
B896 Poyi2004 biz şuan 1 ay 14 günlüğüz hep kendimi bi kaç ay gecsin düzelir diye teseli ediyordum burs okuduklarım beni korkutuyor ne gecemiz var ne gündüzümğz var tam düzeldi diyorum Hopa daha kötü oluyor gecen öğlen akşam 10 kadar uyuması hep 5 dk 10 dk oldu delirmek üzereydim
Poyi2004 Şuan kalktım ama başım çatlayacak ağrıdan 6.ay Atağı yüzünden midir ki 🤧alışkanlık haline geldi, inşallah sağlıkla geçer bebeklerimiz için de kötü sürekli uyanma, büyüme hormonu gece salgılanıyor.
Ozbk Poyi2004 yalnız değilmişim 😏 normalde 2 saatte bı kalkardı bi kaç gündür yarım saatte bı kalkıyor uzun süre uyumuyor. Akşam 10da uyurdu şimdi 12 de Uyuyor . 6 ay 6 günlük bu haftalarda atak yok diye biliyorum ama niye böyle anlamadim
Poyi2004 Benim kinin nedeni belli yaklaşık 15 gündür süren şey diş miş bir minik inci çıktı ucunu vermiş doktorumla konuştum hem diş hem de atak dönemi dedi, şuan uykumuz yine değişik düzelemedik sizin ki de diş olabilir 😌