Kizimvebn merhabalar öncelikle 🤗 ben bildirimlerde sorun yaşıyorum ve cevapları çok geç görüyorum 😕Size yazdığımda oğlumun yoğun kızarıklık kabarıklıkları vardı özel bir hastaneye götürdüm daha iyi olur diye 🙄😏ama bana çok katı bir diyet verdi neredeyse hiç bir şey yemiyordum sonrasında devlet hastanesinde arkadaşım tavsiyesiyle bi doktora gittim. Senin çocuğunda süt alerjisi yok bu bebek çok mutlu huzurlu süt alerjisi olan bebek böyle durmaz bağırsakları da hareketli olur dedi bu dönemsel bir şey olabilir dedi peki diyet yapmama gerek var mı dedim hayır dedi. Diyet yaptığım günler sütüm azalmıştı benimde malrsef 😕ama diyorum ya çok katı bir listeydi süt yumurta dışında balık susam fındık fıstık kuruyemiş daha bir sürü şey. O halde sütün olmasını geçtim düşüp bayılmadığıma iyi hal var. Sonrasında diyeti bıraktım oğlumun kol ve bacaklarında ufak tefek kızarıklıklar var mustela stelatopia balsam, nemlendirici ve şampuan yağ kullanıyoruz tavsiye ederim🤗yani diyeceğim o ki doktorlar ezberlemiş bi süt alerjisi her şeye süt alerjisi deniyor 🤷♀️