Poncikannesi606 Salihahiranur hahah. Diyete başladığım ilk hafta depresyona Bi girip çıkmıştım çünkü haytındaki seni mutlu eden tüm yiyecekler çıkıyor Bi anda 😂😂 o kadar berbat ki. Neyse Nutella ile sana musmutlu kiloşlar
Adayildiz Mlke301020 tabi hemde nasıl göbek için ayrıca Chloe ting yaptım ama o zor tabi son ay yaptım onu ama taş gibi 😂
NilAsyaMom Salihahiranur sadece leslie 😄 o kadar spor yapıp hayvan gibi yiyordum hatta diyodum ben boşa yapıyorum bu sporu. Ahahah 😛 şaka bi yana cidden leslie efsane bence evde yapılabilecek spor. Kadının enerjisi zaten seni yükseltiyor yalnız hissetmiyorsun
Salihahiranur NilAsyaMom ay ne güzel ya valla bakalım 3 gündür yapıyorum bir ay yapmaya çalışıcam bende etkisini görürüm inşallah😂 ben 5 kilo versem uçarım herhalde😁😁
NilAsyaMom Salihahiranur verirsin 😃 her gün aynı saatte yapmaya çalış ama. Metabolizmanı terbiye etmiş olursun.
Salihahiranur NilAsyaMom tamam canım inşallah mesajın valla bana çok iyi oldu diyetsiz Leslieyee dewamkeeee😂😂😂
Mlke301020 Adayildiz Maşallah ya bende bekarlıktan beri etlerim hep löp löp şimdi kilo veriyorum lesli ile destekleyerek yapmak istiyordum bu haber güzel oldu benğm için sağolun😄🥰
Adayildiz Mlke301020 ne demek benden sana tavsiye hemen başla yarına aktarma isim çok bugün yapamam deme sonuç mükemmel olucak istediğin olunca mutlu olucaksin 🥰
Mlke301020 Adayildiz vallahi bırakmak istemiyorum bugünü yaptım 45 dk ama çocuk hiç durmuyor 😩 uyurken yaptım birde üni sınavlarına çalışıyorum güya gece yatınca biraz zor geçiyor günler
Adayildiz Mlke301020 kolay gelsin ama ben kızım hastayken sabah beş te kalktiginda bile vakit bulduğum anlarda yaptım hiç bir gün aksatmadim bigun bırakırsan saliyosun çünkü kalori hesap programları var onlardan indir yediğini ictigini yaz çok işine yaricak
[silindi] Salihahiranur diyetsiz bütün gün de yapsanız olmaz. Öncelik boğazdan kesmek. Ben diyet+leslie ile 2 ayda 13 kkilo verdim hala devam ediyorum 12 kg kaldı
Salihahiranur [silindi] canım tabikide öyle. Bende tam olmasa da gün içerisinde dikkat ediyorum iki öğün besleniyorum günlük 45 dklık Leslie yapıyorum ve 4 günde 1.5 kilo verdim
Mlke301020 Adayildiz diyetisyen ile devam ediyorum şu an yeni başladım ama başladığım günden beri yapıyorum inşallah hedefe kadar bırakmak yok