Zeynik Serpil51 sleepy külot bez kullanıyorum valla alıştım mı yoksa bu daha mı rahat anlayamadım ama iyi gidiyor yani bizim için baya kullanışlı memnunuz ilk zamanlar bi iki kez sızdırdı onda da mıhtemelen yanlarını iyi düzeltmedim diye
Ca-ca Serpil51 prima külot bez kullanıyorum kesinlikle büyük kolaylık. Külot bez olmasaydı cırtlı bezle ne yapardım hiç bilmiyorum. Hareketli bebekler için özellikle pratik hemen tut giydir. Diğer türlü ayakta cırtlayamazdım asla 🙅🏻♀️ 😊
AytenMina Memnuniyet acısından sorun yok fakar sogukta zor oluyor. Alt degısırken altının tamamen cıkması gerekiyor biraz ugrastırıcı ben aleepy kullanıyorum memnunum ama kışın cırtlıya gecıcem tekrar
Serpil51 AytenMina ben zaten her türlü pantolonunu çıkarıyorum asla durmuyor düzeltemiyorum zar zor bağlıyorum artık tek çare külot bez
Ca-ca Serpil51 🤦🏻♀️ indirimleri takip etmekten fenalık geliyor tabii 😌 hemen kurtulsak şu bezlerden 🤲🏻
Mom727373 Serpil51 ben çok memnunum çok güzel sarıyor bedenini ama kış geliyor hem külotlu çorap hem pantolon giyer kızım. Her bez değişeceğinde üzerini çıkarıp giydirmek gerekiyor. Bunu dikkate alarak tercih yapın😊