Haticeturna Merhaba güzel anneler 7aylık bir kızım var ve çok cadı kulaklarını deldirmek istiyorum kaç aylıkken deldirmek doğru olur fikir verir misiniZ😊🙏
Asel0436 Haticeturna benim kızım 12 aylık ben kıyamıyorum deldirmeye anneannesi de ona. Çok güzel küpe aldı hatta baskı yapıyorlar bana. Deldir diye ben kıyamıyorum
Mommqueen Haticeturna ilk 1 yıl kulak memeleri tam büyümediği için önermıyolar büyüdüğünde kayma yapabliyor dıye benim kızım 4 yaşında hala deldrmedik babası izin vermıyor 🤣
Ak5454 6 aylık oldu kızım 2 hafta önce deldirdiim çok tatlış kıyılmayacak bişey yok arkadaşlar etını kestirmiyoruz cpcugun sonuöta abartıyorsunuz herseyı uyşturucu sürdüler hıc aglamadı bıle
GunoGrcn Biz de sorduk da yasak 3 yaş altına dediler kuyumcu. Bebek sürekli kulağı ile oynar dediler . Eczaneden aldık bu bilgiyi .
Kbrasg Haticeturna Bende istiyorum kızım 6 bucuk aylık ama asla kıyamam biliyorum. Bir de cok dogru bulmuyorum suan diş dönemi mesela sürekli kulaklarını cekiştirip duruyor ne olur ne olmaz korkuyorum.
1lina1anne Haticeturna 4 yasina kadar onermiyor drlar ve enfeksiyon riski var 1 2 gece agri var aşida bile mahvoluyiruz bence bu aciyi yasatmayin suanda yinede trrcih sizindir