mom6554 Naciyeylmz 7 aylık bebeğime sadece bir kez geçen hafta kullandım. Tüpün yarısını sıktım hemen kakasını yaptı ardından.
Kucukadamimm Naciyeylmz Doktor 2 haftada 1 kullanabilirsin bebege. Bundan daha az sürede kullanma demişti .
aylizinannesiii Naciyeylmz iki üç ay kullandim on gunde bir yapiyordu tuvaletini cozum bulamamıştık kayısı bile care olmamıştı on gunde bir sıkıyordum poposuna yarim şişeyi
Toprakaren Naciyeylmz canm eczanede çalışıyorum kendi bebeğime 1 2 kez yaptım etki etti ilki de kutunun içinden tüp çıkıcak onu tak sonra makatina yerleştir ve alınca azcik sık ne kadar giderse bukadar sonra bezini tak hemen yapar
Magnolina Toprakaren O cok büyük bir aparat içinden çıkan büyük insanlar. Bile zorlanıyor bebek şırıngasi ile yapıyorum bebekte çatlak yapabilir
Magnolina Naciyeylmz 1 ml çekiyorum siringaya şırınga ile sikiyorum daha bezi kapatmadan yapıyor aman dikkat edin çok az 1ml
Toprakaren Magnolina hiçbişey olmaz zaten büyük olması lazım ucuna yaparsanız bi anlamı yok ki ne kadar ileri yaparsanız okadar iyi tamamini sokmayın ama yarısı girsin