Minzilikuymak61 Kizlar merhaba, ben ogluma, sadece, geceleri yatarken beblac mamasini, veriyorum 1 yasindan sonra, birakicam mamayi gece yatarken ne verebilirim ona bu devam sutleri olurmuki
Deletedmom0099 Minzilikuymak61 13 aylıkken kestim. su verdim sadece bebekler 9. aydan sonra açlıktan değil alışkanlıktan uyanıyor diyor doktorlar
neslihan-87 Minzilikuymak61 Benim bebeğimde 1 yaş 10 günlük gece yatmadan önce mama veriyorum.Süt hiç vermedim daha nezaman mamayı bıraksam yerine ne versem bilemiyorum.Aslında 2 çocuğum bu ama sanki herşeyi unutmuş cahil gibiyim☺
Minzilikuymak61 Deletedmom0099 uyumadan once iciriyorum icirdigim zaman uyucagini anliyor direk uyki modu😄
Deletedmom0099 Minzilikuymak61 he gece yatarken demişsiniz ya pardon 😂 kaşık mama veriyorum ben devam sütleri pek tok tutmuyo onu sabah kalkınca veriyorum
Minzilikuymak61 neslihan-87 benimkide 10 aylik 2 haftada bir 100 lira veriyorum sadece yatarken veriyorum bi cozum bulmak lazım 😣
neslihan-87 Minzilikuymak61 Mama fiyatları aldı gidiyor malesef sma veriyordum en son 140 lira olunca bebelağa geçiş yaptım.