Hanımlar merhaba biraz uzun bir yazı olabilir şimdiden affola. Bebeğim son 5 gündür köpüklü kaka yapıyor önce üşüttük falan diye düşündük sonra yüzünde küçük sivilceler çıktı araştırdım ki süt ve süt ürünlerine alerjisi olabilirmiş neyse devam etti bu hali tabi gürültülü yapmaya başladı gazda cabası tabi sürekli de emmek istiyor. Bu arada 3gün sonra 1 aylık olucaz. İki gündür süt ve süte dair hiçbir şey tüketmiyorum . Geçen haftalarda da bi post açmıştım kiloyla ve sütümün gelip gelmemesiyle alâkalı sağlık ocağında ölçtürdüm geçen hafta bugün 3950 çıktı fakat kıyafetiyle tarttılar. Bugün tam 1 hafta oldu kakasından ötürü doktora gittik kilosu 3910 çıktı doktor mama verdi dedim 3950 çıktı sağlık ocağında kıyafetlerinden ötürü sanırım malum iki kat giydirdim çıkardım neyse doktor mamaya başlattı ama mamayı sevemedik. Emiyor ama emerken uyuduğu için sütün sonradan gelen yağlı kısmını alamadığı içinde köpüklü kaka yapabiliyormuş. Böyle bir durum yaşayan varmı 100 -150 gram olsa kıyafeti geçen haftadan bu haftaya iyi kilo almış günde 20 gram alıyorlar çünkü. Napcağımı şaşırdım mamayıda yemedi sütümü sağıp vermeyi deniycem birde bakalım. Varsa bi öneriniz ya da bu durumu yaşayan yorumlarınız benim için çok önemli hayırlı akşamlar Rabbim Şafi ismiyle şifa versin bütün bebeklerimize 🙏💕