Elifimmm21 2 ay oldu biraz azalma var ama gitmiyor emzirdiğim için boğazımdan da kısamıyorum spor egzersiz desen bebiş ile yorgunluktan yapamıyorum ne olucak böyle nasıl gider tavsiyelerinizi bekliyorum sezeryanlı anneler😍
Efemm Elifimmm21 gider canım daha 2 ay olmuş ben 59 la hamile kaldım 75 oldum oglum hareketlendikçe gitti birazda mekik tabi birde aksam yemeginde ekmek yok hiç suan ogljm 20 aylık 56 kılo oldum
Narebebek Elifimmm21 Ben hiçbirşey yapmadım birde yemeye de devam ettim bebek büyüdükçe veriyorsun 68 le doğuma girdim şuan 58 kiloyum ama alt karın kalıyor küçülüyor ama yine de oluyor
1balkizannesi Elifimmm21 aynı dert bende de var 13 buçuk ay oldu doğum yapalı çok yemiyorum ama kızmıyorum da hiç beni terk etmeyecek sanırım ya hiç mutlu değilim onunla 😏🥲🤭🤭
Babybloom Elifimmm21 boğazından kısmana gerek yok sağlıksız olanları çıkarsan yeter. Bol protein ve sebze ağırlıklı beslenip bol su iç. Basit karbonhidrat, şekeri çıkar hayatından
Leylazra Elifimmm21 Diyet ve leslie yapıyorum.Kilo gittikçe göbekte gidiyor.59,5 ile hamile kaldım.80 ile doğuma gittim.Dogum sonrası kilom 70,5 e düştü ve takıldım.😅Şu an 67.2 geliyorum.Darısı 57 kiloya ( doğum yapalı 2 ay 3 gün oldu.)
Adababy Elifimmm21 kız sakin ol daha 2 aylıksın😂 6. Ayından sonra kendini iyi hissediyorsan spor yapabilirsin. Aksi takdirde dikişlerine zarar verebilirsn