Surprizkutusu 33 günlük, bu sivilcelenmeler alerjiden mi? Kakada mukus pisik vs yok. Sadece bunlar var Isilik gibi değil
Atlasbebek3535 Surprizkutusu bziimde böyyle olmustu mustela cicestela önermişti doktorumuz bi danışın isterseniz
nursocum Surprizkutusu Tahriş gibi şapka falan takıyorsanız o yapabilir. Vücudunun başka bir yerinde var mı? Deterjandan da olabilir
Evangel20 Atlasbebek3535 40 günlük bebeğimde aynısı yanak alın bölgesinde vardı bu ürünü kullandık ve ıkı günde azaldı kızarıklığı gitti.
Surprizkutusu nursocum Hayir baska hicbir yerinde yok, sapka da pek takmiyor, yanaklarında daha yoğun oluyor
nursocum Surprizkutusu sizin kıyafetinizde yapmış olabilir. Ben 3 ay kendi kıyafetlerimide onun deterjanıyla yıkamıştım hassastı oğlumda. Takipli bir doktor varsa mesaj atın isterseniz
Surprizkutusu nursocum önümüzdeki jafta kontrole gideceğiz, öncesinde bi sorayim dedim teşekkür ederim
Burcuckmk Surprizkutusu bunlar isilik canim doğum döküntüsü de deniliyormus geciyor bi sure sonra merak etme
Renass01 Surprizkutusu bizdede oldu anne sütüyle sildim banyodan sonrada penaten sürdüm uçları beyazladı sonra kurudu
Alparslanmirzabyrm Sıcaktan olmuş gibi geldi bana oğlumun suratında emerken göğsün sıcaklığından bile Olurdu ona dikkat ettiğimde geçti
Feyy Surprizkutusu ciltleri çok hassas öpüldükçe ya da sizin teninizde herhangi bir şeye temas ettiğinde (makyaj malzemesi vs.) oluşuyor. Benim kızımın sıcaklarda ve bu nedenlerle oldu ama banyo yaptıkça geçiyor