Ebrugzbk 6 aylık oğlum 4 ayından beri parmak emiyor nasıl bıraktırabilirim annler oyun oynuyorum eline sürekli oyuncaklar veriyprum ama hatırlıyor yine emiyor kalıcı olmasından korkuyorum neler yapmalıyım
NesX Ebrugzbk ben de burada bekliyorum 3 aylık yeni başladık elini ağzından çeksem kıyameti kopartıyor napıcagımı bilemiyorum😢
Elifkzlcn Ebrugzbk 7,5aylığız hala parmak emiyor hiç bir emziği kabul etmedi doktor bir süre sonra kendi bırakacak kafaya takma dedi bekliyorum bakalım uyku anında direk parmağını emmeye başlıyor
anne0666 Ebrugzbk Ebrugzbk korkma naapcan bırak emsin kız benim kızımanne karninnda başladı 8aya kadar emdi şimdi hiç emmiyor doktora gittiğinde bebiş tedirginmis anneden kopma korkusundan dolayı yapar dedi anne karnı ne alaka dedi napsin beslendiği bağını emsin dedi
ikiartibirfilm Ebrugzbk Bebim kızımda 4 aylık olacak parmak emiyor .Kuzenim 26 yaşında bebeklikten 18 yaşına kadar felan emmiş parmağını kardeşim 13 yaşında bebeklikten beri o da emiyor dişlere gerçekten zarar veriyor annem şimdiden eldiven geçir eline unuttur küçükken diyor ama emmek istiyor hala
NesX Ebrugzbk inşallah ama etrafımdakiler bunu hemen önlemelisin diş yapısı bozulur çok kötü diyip duruyorlar moralim bozuluyor. Ebeye sorduğumda emzik ver dedi deniyorum bakalım
Ebrugzbk NesX emzik asla kabul etmiyor veriyorum diş kaşıyıcı gibi oynuyor canını acıtıyor galiba sinirleniyor
Liv_3434 Benim bebeğim de 3 ay 7 günlük son 1 haftadır eli ağzında sürekli uyurken bile ne yapacağımı bilmiyorum 🤷♀️ Emzikte kullanıyorum onunda almıyor artık
Ebrugzbk Elifkzlcn uykuda emse razıyım emzik gibi rahatlamak uyumak için emiyor deerim ama inş dr dedigi gibi olur
Ebrugzbk anne0666 anne karnında emsin de ne bilim şimdi emmesin ya oayalanıcak çok şey var erkek bebek bide yakışmıyor 😂
Ebrugzbk ikiartibirfilm benim kızkardeşimde 7 yaşına kadar emdi ama dişleri nasıldı hatırlayamıyorum umarım teyzesine çekmez😃
anne0666 Ebrugzbk korkma üstüne düşme bırakır Benim kaynanam emmeyi bıraksın die cinbiberi sürmüş parmagina gözlerine gorturdu bir ay çektik sen bırak emsin korkma birakir
yaprak_34 Ebrugzbk bizde 4.ayımıza gireceğiz benim kızımda yaklaşık bir aydır özellikle sinirlenince uykusu gelince yada gece birden uyanıp iki parmağını ağzına sokup emiyor 😭