Cenkerinannesi Ben genellikle ıhlamur yapıyorum bazense taze sıkılmış portakal suyu.ama çok içtiği söylenemez başka ne yapabilirim siz neler veriyorsunuz?😊
Janss Cenkerinannesi Havuç suyu , elma suyu , pekmez sulaması , keçiboynuzu ununu sulandırıyorum , çoğu zaman meyve suyu içiyor ama , ıhlamur artık vermiyorum havalar sıcaklaştı 🍬
AygulSina Cenkerinannesi cay cay siyah cay😀😀 senin basligini okuyunca aklima drek bu geldi saka bir yana biz ek gidaya gecmedik henuz ama gunluk icmesi gereken meyve suyu 12ml mis bir videoda oyle diyordu hatirlamiyorum suan hangisi ama sanirim meyveler sekerli oldugu icin hatirladim sindi aklima geldi birden bulabilirsem koyarim buraya. Ihlamur bende vermeyi dusunuyorum ama once doktoruma sorucam kac aylik bebegin portakal suyu erken olabilir
Nurdanhakan Cenkerinannesi kuru meyveleri kaynatıyorum komposto gibi veriyorum yazılanlar haricinde Özellikle kuru kayısı suyu kabızlık problemimiz olduğundan 🙄
Cenkerinannesi AygulSina çayı bıraksak baba verecek zaten hemen 🤣 10 aylık benmki o sıkıntı olmuyoda hep aynı seyi veryomus gibi olyom ondan sorim dedim 😉
AygulSina Cenkerinannesi ben yanlis hatirliyormusjm 12ml degilmis afedersin linki birakiyorun izlersin https://youtu.be/duZoi684BLA
AygulSina Cenkerinannesi sekersiz komposto yapip verebilirsin rezene cayi verebilirsin 60ml veriliyordu galiba ama emin degilim. Meyve sularını tadimlik olsun diyor bi doktor yukarda linkini biraktim izlersin istersen. Baskada bisey aklima gelmiyor valla