Melisakskn Kizlar robot supurge almak istiyorum ben alerjik astim bebegim alerjik yine hayat kurtarir diyorlar robot supurge icin kullanan tavsiyede bulunabilicek olan var mi ?
Metsar Melisakskn merhaba canım. Yaklaşık bir senedir kullanıyorum. Büyük ölçüde rahatlıyor hergün süpürge açan biri olarak artık haftada bir büyük süpürgeyi açıyorum.
Taze1mom Melisakskn ben 2 senedir kullanıyorum evde olmadığımda bile çalıştırıyorum hiç toz tutmuyor 🥰 Gerçekten elim kolum oğlum bir şey döküyor hemen yolluyorum o bölgeye temizliyor 🎉
Melisakskn Metsar yaa gercekten mii 🤔 yaa ben de alsam mi kullanisli mi bilemedim hangi marka model tavsiye ediosun cnm?
Metsar Melisakskn xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum ben canım. Çok daha pahalı modeller de var. Ama bu benim işimi görüyor en çok satan modellerden biri zaten.
EtiPetito Melisakskn evet zaten sürekli yerler silindiği için kirli olmuyor hepsini bi arada siliyor aylardır bi sorun yaşamadım
EtiPetito Melisakskn bilemiyorum ama şöyle söyleyeyim benimkinin üstü galiba o pro olansa eğer hiç gerek yok o farka. Kullananlar böyle diyor fiyat farkına değecek bişeyi yokmuş
Busraata Melisakskn kesinlikle almalisin günde 3kere süpürtüyorum sildiriyorum.bende alerjik biriyim,oglumda alerjik bir bebek bronşit olmasin tüyden uzak olaun diye aldık çok memnunum
Busraata Melisakskn anker eufy kullaniyordum hamileyken toz görmedigi için memnun kalmadim idare ederdi,oglumun bronşit olma ihtimali vardi o yüzden aldim xiaomi vacuum mop pro kullaniyorum şuan öneririm