Ygz DamlaDorukhan dünden kalan mercimek çorbası ve kuru fasulye var kayınpederim gelicekmiş kalmaya köfte patates fırına atıcam yanına pilav yaparım ☺️
Mervi-10 DamlaDorukhan bende şimdi taze fasülye koydum ocağa 😂 pişiyor kızı yıka kendin yıkan ev topla anca 🙈
CekirdeksizLimon DamlaDorukhan Dünden etli türlü, yayla çorbası, mücver, annemde sarma sarıp yollamış. Kızım bişey yemedikçe kendimi mutfakta buluyorum. Akşama kadar daha ne yapcam acaba 🥲
Tombikdonerartikcokpahali Ygz İkisinide okadar cok ozledim ki 😥 hem mercimek çorbası hemde kuru fasulye pilav ühü 😥😥😥😥 daha 43 günlük anayim 🤣😥 yemeye korkuyor insan
Ygz Tombikdonerartikcokpahali yaaa öyle mi üzüldüm şimdi🥺 umarım gaz olayınız hemen biter yiyebilirsiniz
ikiprensannesi_gul DamlaDorukhan çok basit bişey etli bezelye plav çorba bide salata bitti gitti tatlıda eşimden 😂
Eysar DamlaDorukhan valla bende durdum durdum şimdi kattım yemeği kavurma yapiyorum pilav salata vs dünden tarhana çorbası vardi
Aybukemm DamlaDorukhan anneme gidicez İzmir köfte fırında tavuk pirinç pilavı mercimek çorbası yapmış sağolsun
Mervi-10 DamlaDorukhan yemin ederim 😂 5 buçuk aylık kızım var çok sakin bir bebek kendi kendine oynar gece kalkmadan uyur ama hep böle bişi yapmak istemiyorum ya 😂😂😂