cinarinannesiiii Yemin ederim evlilikte en çok be pişirsem diye düşünmek yoruyor insanı 🙄🙄 akşam menünüz nedir kızlarım söyleyin bi gurban olam 😃
Ogullarinaasikanne cinarinannesiiii dolma biber kirmizi biber dolmasi yanina da bizim burada mercimekli un corbamiz vardir ondan cacik salata😇
Kaderlmc cinarinannesiiii pizza yapacağım eşimin isteği üzerine oda yetiyor zâten başka birşeye gerek yok 😍
Kaderlmc cinarinannesiiii fırın varsa yakınlar da hamur al 😂 şahsen öyle yaptım bebek zâten durmuyor bir de hamur yoğuramam
cinarinannesiiii nesee aynen hemen laf ederler kuru kahvaltı yediriyor yemek yapmıyor kocasına diye 😃
Kaderlmc cinarinannesiiii en azından bizim buradaki fırınlar veriyor 😂 normal ekmek ücreti ödüyorsun hamur yoğuramayacağım zamanlar hemen hamur alıyorum 😂 bi sorun çok kurtarıcı oluyor
Masal1995 cinarinannesiiii allahtan burda bi kahvaltı bide akşam yemeği tek var yoksa öğle yemeği de başıma patlasaydı ne yapardım sizin gibi bende hergün akşama ne pişirsem diye söyleniyorum bu arada Almanya’da yaşıyorum
cinarinannesiiii Masal1995 bunu düşünmeyen bizden değildir bacım zaten 😃😃 her evli kadının tek sorunu bu