Hayırlı günler kızlar doğum yapalı 2 ay oldu 2.ci doğumumu yaptım ilk çocuğumda hiç karnımı sarmadım veya korse toparlayıcı vs herhangi bir ürün kullanmadım onda pek takmadım kalan göbeğimi ama 2.ci doğumumdan sonra hemen doğum yaptığım günün sabahı (gece doğum yaptım) ebeye danışarak hemen korse kullanmaya başladım 2 doğumumda normal olduğu halde 2.ci doğumdan sonra epey agrım sancım oldu doktorum bile hayret etti normal doğum yaptın ağrın olmaması lazım hicbir sıkıntında yok herşeyin gayet güzel dedi ama ağrılarım geçmedi korseyle ayaklandım herşey iyi güzel gidiyodu 10 günde hamile kaldığım kilonunda altına indim zaten 10 kilo almıştım ben 11 günde 12 kilo verdim ama sonra kaşıntılarım olmaya başladı bütün vücudum kabardı deri ve zührevi hastalıklar doktoruna (cildiye) gittim korseyi ve dar kıyafetleri kesinlikle yasakladı ve göbeğim tam toparlanmaya küçülmeye başladı diye sevinirken doktor takmiycaksın dedi şimdi her duşa girdiğimde veya her üzerimi değiştirdiğimde pantolon giydiğimde sarkan buruş buruş göbeğim sinirimi bozuyo daha 27 yaşındayım ama kendimi 70 yaşındaki koca karı gibi hissediyorum moralim bozuluyo acaba korseyi tekrar taksam yine alerji yaparmı eşim tak bisey olmaz olursada ilacın var kullanırsın diyo bana moral vermeye çalışıyo ama emziriyorum alerji ilacını bile doktor 10 gün kullan dedi ben 8 gün diyince bıraktım bebeğim sersem gibi olmuştu ilacın etkisinden ve sürekli uyuyordu oğluma kıyamadım yarıda bıraktım tedavimi geçti diye şimdi yine öyle olurum diye korkuyorum çünkü kaşıntıdan resmen ağladım dayanamıyorum artık diye bana bi akıl verin kızlar tekrar taksam korseyi yine kaşıntım başlarmı acaba ????