GiybetReis Kızlar toplam hepsi 190TL İzmir içi satış yapacağım. Kargoya gidecek zamanım yok malesef. Tek tek değil toplu satıcam. Hepsi toplam 190TL 🌸
Minik112 Canim bende kalin tulumla birlikte 25 parca yaninda corap ve zibinda verdim 200 tl dedim ama alan yok
GiybetReis Minik112 Almak isteyen olursa indirim uygularım. Zor durumda olan anneler yazıyır sürekli buraya . Burda toplam 1000tllik alışveriş var. Yararlanmak isteyen olursa yardımcı olurum yine fiyatta😊
Nazeyy Minik112 kaç aylık erkek bebek kıyafeti lazım size bende var hepsi tertemiz çok kıyafetimz var çoğu 3 kez giyilmedi bile
Mom7262 Lekeliler satışa koymanız hiç uygun olmamış yıkayıp lekesinin çıkıp çıkmadığını kontrol edin bol kazançlar 🌺
GiybetReis Mom7262 Merhaba ben böyle uygun gördüm. Yıkadım cıkmadı. Zaten lekelilere bi ücret biçmedim. İhtiyacı olan kullanabilir. Kirli değil çünkü lekeli. Hiç giyilmeyen kıyafetlerde var.
Nazeyy Minik112 kac kilo bakayım ben bendekilere 6 aylik bebegim ama dediğim gibi çok kıyafeti var daha giymedikleri büyüklerde var 9 aylik felan bakip yazarm