Yamanikooo Anestezi almadan uykuda oğlumun sünnetini yaptırdık bugün . Sünnetten 2 saat sonra falan çok ağlamaya başladı içim gitti 😔 bardak kullanıyoruz değmesin diye. Sünnet hakkında başka önerisi olan anneler var mı?
annemmm11111 Yamanikooo ben de yeni yaptırdım öğlen 3 de oldu akşam 9 kadar ağlaması oldu korkma aksine su ver emzir bol bol idrara çıksın ne kadar çok idrara çıkarsa o kadar çabuk ağlaması geçer ertesi günü evin içinde fır fır koşuyordu sanki sünnet falan olmamış üçüncü günde hem Mevlüt hemde doğum gününü kutladık 😂
Ogulcan Yamanikooo canım 3 maalesef böyle bardak bizde kullandık hijyenik oluyor kaka falanda deymiyor yarın daha sakin olur ama alt açlalarda ve gece ağlayarak uyanmaları oluyor çok normal carpol kullanıyormusun
Yamanikooo Ogulcan doktor dolven ya da calpol verebilirsin demişti eve geldiğimizde verdim calpolu ama tam almadı zaten. Ne zormuş sünnet mevzusu bizim ailenin ilk erkek üyesi olduğu için elimiz ayağımıza dolandı ne yapsak diye 🙈
Ogulcan Yamanikooo valla bizde çok zorlandık canım çok pişman oldum doğduğunda yaptırmadığımda 5 gün tamamen rahatlamış olursun bize doktorumuz 5. Gün banyo yaptırdı carpol verdik biz 6 saatte 1 canım
Yamanikooo Mustafamaras bardağı doktor söyledi bize doktordan eve gelene kadar sargı bezi gibi bi bez koymuştu o vardı. Sonrasında bardağın alt kısmından birazını kesip oğlumun genital bölgesini içine alacak şekilde yerleştirip altını bağladım . Amaç beşe değmesin acımasın. Bir de doktor arada sürmem için krem verdi nemli kalmasını sağlamak için
Yamanikooo Mustafamaras bardak koymazsan hem dikişli yer sürekli beze değer ve acıtır hem de beze yapısabilir . Kullanmanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Mustafamaras Yamanikooo peki kac gun kullanmam gerek ben bugün sünnet yaptırdım oglumu benm hic bilgim yok
Yamanikooo Ogulcan evet 2. Bir cocugum olurda erkek olursa kesinlikle doğduğunda yaptırırım dedim içimden 😅
Yamanikooo Mustafamaras bardağı 2 gün boyunca koy dedi doktorumuz ama ben 3-4 gün daha koyabilirim daha iyileşmedi çünkü . Verdiği kremi de aldık ama pek kullanmıyorum değdiğim an acıdan ağlamaya başlıyor o yüzden hiç ellemiyorum . Mikrop kapmasın diye batikon sürüyorum sadece