Alininannesi40 Kızlar 4 aylık oğlum var sürekli kalkmaya çalışıyor yatmak istemiyor hiç sürekli oturmak istiyor arkasına destekle oturtsam acaba erken mi kac aylık oturuyor erkek bebekler
Havacianne Alininannesi40 5.aylıkken oturtmaya başladım.. biraz daha bekle annesi.. ama şuan kalkmak istiyorsa kaldır ki birşeyleri başarabilsin.. benimde öyleydi ve yeni yeni birşeyler keşfettiği için daha aktif olmak istiyorlar ❣️
Ebrugzbk Alininannesi40 bizimkide çok aceleciydi 5 buçuk aylıkken kendi kucagıma alarak otururttum azar azar şimdi 6 ayın içindeyiz destekli oturtuyoruz az daha bekleyin 🌸
unkurabiyesii Alininannesi40 benim doktorum 4 aylıktı kontrole götürdüğümde kalkmaya calısıyo yavas yavas oturtabilirsin demişti. İstekliyse azar azar oturabilir canım bir şey olmaz
SvdnrA Alininannesi40 aynı biz 😂 3.5 aylıktan beri kalkmaya oturmaya calısıyor otırumca mutlu oluyor hazır olmasa istemezdi diye düşünüyorum ara ara destekli oturtuyorum:)
Mom544154 Alininannesi40 cnm 9. Aya kadar yatanda duymuştum sanırım bebeğim yapısıyla alakalı. Benimkide 4. Ayda oturmaya başladı her bebek bir olmuyor
Elif1010 Alininannesi40 3 aylıkken kalkmaya çalışıyordu 4. Ay kontrolde 15 dk hafif hafif oturtabilirsiniz dedi desteksiz 6 buçuk aylık oturdu
Alininannesi40 Ya cünkü yatınca cocuga bişeyler oluyor sürekli ya oturcak ya ayakta durcak ben de korkuyorum kemiklerine bişey olur
Nuray23 Alininannesi40 benim kızımda çok istekliydi ben yatıriyodum o yattığı yerden kafasını kaldırıyordu ve uzun süre tutuyodu bende boynu ağrımasın diye kucağımda kısa süreli oturtuyodum. Ara ara yaptım böyle şimdi 6.ayina girdi. Bence sıkıntı olmaz. Çok uzun süreler kalmadığı sürece.
semaahmet Alininannesi40 4 buçuk aylıkken oturdu destekli bişey olmadı sukur 11 aylık kendi başına herşeyi yapiyo sukur