_Miniktospigim28 Kaç aylıkken yürüteç kullanmaya başladınız 4 aylık oğlum var alıp kullansak bi zararı olur mu erken mi acaba
-Gizem- _Miniktospigim28 erkeklerde ön tarafa baskı yaptığı için çok önermiyorlar 5-10-15 dk olarak başlayın ilerleyen aylarda yarım saati geçmesin. Ben de oğluma 5aylıkken kullanmaya başladım zaten sıkılıp ağlıyodu başlarda şimdi 6aylık 20-25 dk falan işlerimi hallederken duruyo
Deletedmom27337 _Miniktospigim28 bilmiyorum ki yeri geliyor biraz fazla kalıyor ama acil işlerm olursa. Ev süpürürken yada wc ye gidicekken bindiryorum. Devamlı kullanmıyoruz
Prensesannesiiiiii _Miniktospigim28 canım erkeklerde 6 ay dolduktan sonra başlayın diyor doktorlar kız çocuklarında 4 aylıkken çatı dar olmasın diye erkeklerin de yumartaliklari hasar gormesin diye öyle biliyorum 😊
iki_prens_annesi_ _Miniktospigim28 6 aylikken koydum bebeginuz oturabiliyorsa ve adımlamak istiyosa 5 dakika koyabilirsiniz ama erkrn geldi bana
Zlm _Miniktospigim28 sanki biraz erken gibi belinden tutmadiginda kendisi dik durabilidiginde kullanın kullanicaksaniz birde parmak ucunda basmasin ona dikkat edin sonra öyle yürümeye alisiyo çocuklar
semaahmet _Miniktospigim28 5 aylıkken koydum oda isim olduğunda koydum şuan 11 aylık üç aydır emekliyo kalkiyo hatta kendi başına adım atmaya basladi sana tavsiyem çok koyma
birfincantuzruhu _Miniktospigim28 8 aylıkken koydum ben onu da işlerim olurda durmazsa koyuyorum şuan 10 aylık oğlum
mervegnr Aslında yürüteç önerilmiyor. Yolladığım linki okursanız iyi bir yönlendirme olacaktır. Şahsen ben yürüteç kullanmıcam. Çoğu yurt dışında satışı yasaklandı.
Beybikolarr _Miniktospigim28 biz 6 aylığız yavaş yavaş koyuyorum bende 20 dk falan sonrada basıyo çığlığı çıkartmak zorunda kalıyorum zaten 😁😁
mervegnr Aslında yürüteç önerilmiyor. Yolladığım linki okursanız iyi bir yönlendirme olacaktır. Şahsen ben yürüteç kullanmıcam. Çoğu yurt dışında satışı yasaklandı.