Yesimgulcakir asocialmom Yüksek sayılır canım benim doktor 37.5 gördüğünde hemen calpol ver diyordu istersen götür bir tahlıl yapsınlar grip falansa enfeksıyon olmuş olabilir ALLAH KORUSUN
nurayuzun asocialmom çok kalın giydirme üstünü tek kata düşür 1 saate düşmezse götür nolur nolmaz gül suyu sürebilirsin bebeklerde ateş düşürüyor
Fullmoon asocialmom ilaç vermeyin hemen. Üstünü inceltin. Ayaklarında çorabı kalsın ama çıkartmayın onları
ikikizannesi Yuksek degil uzerini biraz hafiflet takip et 38.4ugecerse calpol ver takip et bnm kizimin normal vucut isisi 37.4
asocialmom Sedarif1903 gerçekten mi rahatladım biraz sağolun ama 37,7 ye kadar çıktı duşa soktuk yine 37,3 oldu demek ki normalmiş
bebisimbenm Sedarif1903 aynrn benm bebegim de ben arada keyfi olarak bakinca hep 37 nin ustunde çıkıyordu
Sedarif1903 asocialmom normal canım merak etme yetişkinlerde 37.5 üstü sıkıntı ama bebeklerde 38 e kadar sorun yok
Sedarif1903 asocialmom bak şuan tekrar ölçtüm 37.1 geldi. Biraz eski usül olucak ama Bebeğin alnına yanağına yüzünü değdir senin yüzünü yakmıyorsa sıkıntı yok korkma:) nete yaz bak bebeklerde vücut ısısı ne olmalı diye
Ozge_AyazEfee asocialmom ilk üç ay için Dr lar en ufak bile ciddiye alınmalı diyor. Bi doktora götürmenizde fayda var 💛
Cemilev asocialmom ilk 3 ay vücut savunmasız olduğu icin ateş çıkarsa direk doktora gitmelisin benim oglum da öyleydi iki hafta önce üst solunum yoku enfeksiyon çıktı uc iğne yedi anca kendine geldi doktora tekrar götürmelisin çıkarsa
Sedarif1903 asocialmom öpme küçücük bebişi :) bişe olmaz korkma dediğim gibi bebeklerin ateşi hep o ölçüde 3 aşağı 5 yukarı böyledir