Mikimous2218 Samsundan istnbula uzun yolculugumuz var esim bugun gidiyor bende onla gitmek istiyorum kaynanamin evinden bir an once 2 aylik bebegik var bugun ucak biletide 500 tl nasil bas edersiniz uzun yolculukda emiyor mama kullanmiyor
Hazal11 Mikimous2218 ay ben 3 aylıkken gittim İstanbul’dan tokata çok şükür rahattım araba koltuğu kullandım ve iki koltuk aldım
ikiPrensesAnnesi20 Mikimous2218 emzirme onulugu yada örtü örebilirsiniz emzirirken ben öyle yapmistim
Emir11 Mikimous2218 ben sürekli 1500 km yol gidiyorum. Pusete takılan oyuncaklardan alabilirsiniz. Aptamilin 200 ml olan direk biberona dokebileceginiz mamaları var bebek durmadiginda direk onu verin sonuçta zehir değil ne olur olmaz diye yanınıza alabilirsiniz. Rahat olduğunuz durumlarda ise emzirme önlüğü takip emzirebilirsiniz. İlla mama vermeyeceğim diye düşünmeyin ben uçakta gelirken yanıma 150 kiloluk dev gibi bir adam oturdu sıkıs tepis emziremedim böyle durumlarda kurtarıcı
Mikimous2218 Hazal11 Bizimde vardi sansa bugun kirildi giderse kucakda yada ana kucagi var yatagi onla gitcek ama nasil emzirdiniz yada rahat yol izlediniz
ikiPrensesAnnesi20 Mikimous2218 beybinest yatağı vardı biz onu arabanın içine koymuştuk ona yaptırmıştım siz neyle gideceksiniz
themoonrose Mikimous2218 emzirme yastiginiz varsa ondada kucaginizda rahat edebilir. Ben emzirme yastigi emzirme onlugumu yanima aliyorum emzirip pusetine koyuyodum rahat oluyor ama simdi 5 aylik yatmak istemiyor bizimki 😁 ilk aylar cok seviyodu arabada pusette gitmeyi
Mikimous2218 ikiPrensesAnnesi20 evet hep agladi durmadi otobuste dusun battaniye sarip salladik en son yere oturdun ayagimda salladim durmwdi cok huysuzdu tavsiye etmiyorum daha binmem ucakla bundsn sonra uykusuzlukdsn öldum