momof2child Anne sutunun bir onemi var 15aylik bir bebek icin?hamileyim artik direniyorum malaesef .(4,5aylik hamileyim )hem artik gogusler cok hasass hem kendm tukendm memeden nasil kese bilirim kiyamiyorumda napa bilrm
Caglarass momof2child Oğlum 16.5 aylıkken bıraktırdım 4.5 aylık hamileydim. Bende çok direndim ama sütüm yaramadı aşırı zayıflamıştı, kendim de çok halsizdim. 2 hafta olmak üzere cidden aşırı rahatladım. Azaltarak bırakmaya denedik olmayınca sabır taşı kullandım
Rabia1309 momof2child bence kesin artık hamilesiniz diye söylüyorum, kendinize yazık bebeğiniz artık alacağı vitamini almış yormayın kendinizi karnınızdaki de ayrı bir bebeğiniz sonuçta 🥰
momof2child Caglarass peki sut mastit faln yapmaz dimi?ben 2kere mastit olmakdan zor kirtuldm)eskiden sutum asirir coktu simdi azaldi tadida tuzlu oldu ya nasil emiyor anlamiyorum)bizimki ek gida yani yemek yiyor anne sutu yanci rolunde😩
momof2child Rabia1309 yavas yavas kesmemmi uygun anidenmi?tuzlu sutu emiyor ya nasil emiyor anlamis deglm)eskiden sutum baya tatliydi
Caglarass momof2child Canım ben yaşamadım mastit. Sütüm baya azalmış sanırım dolup rahatsız bile etmemişti. Tuzlu da olsa vazgeçemiyolar demek ki 😅
Rabia1309 momof2child yavaş yavaş tabi önce gece kesin sonra gündüz emmeyi 😊 demekki ona hala tatlı geliyor