Atabey0105 chiccodan kullanan herkes memnun benim gördüğüm kadarıyla indirimini takip edebilirsiniz. Ben indirimi kaçırınca çok araştırdım ve kiwi koala aldım. Yani kiwi koala kullanıyorum boyu yükselip alçalıyor yere filan oturursam masada yersek vs boyunu ayarlarım diye düşünmüştüm ama şimdiye kadar gerek olmadı. 3 kademe yatışı var bu çok işime yaradı ek gıdaya geçmeden almıştım daha oturamıyorken mama sandalyesinin yatış pozisyonuna koyuyordum yanımda duruyordu. Arka ayakları tekerlekli önü biraz kaldırarak sürerek istediğiniz yere götürebiliyorsunuz. Masası ileri geri bebeğin kilosuna göre ayarlanıyor. Ayak koyma yeri yine boyuna göre 2 kademe şeklinde ayarlanıyor. Masasınjn üst tepsisi çıkıyor bu sayede masayı çıkarmadan sadece tepsiyi suya tutabiliyorsunuz. İkiye katlanıp kapı arkasına vs kaldırabilirsiniz kullanmadığınız zamanlarda. Yani baya bi özelliği var çok araştırarak almıştım. Ama şöyle de bir durum var gerekli mi? Hiç de gerekli değilmiş kayınvalideme ve anneme de şu markette satılan beyaz düz mama sandalyelerinden bıraktım gidip geldikçe lazım olacak diye. Yani ek gıdaya geçtiyseniz başka amaçlar için de kullanmayacaksanız çok da özellik aramanıza gerek yok mama sandalyesinde.