ilknur_acr94 Oğlum pazartesi günü birden ateşlendi. Doktora götürdük. Boğazlarında enfeksiyon varmış. 4 tane dişi kabarmış. Bugün 5 gün yemek yemiyor. Hiçbir şekilde. Ne yapmam lazım önceden bir şeyler izletince öyle böyle yerdi şimdi kaşığı görünce ağlamaya başlıyor. Uzaktayım, tekim. İstemsizce yoruluyorum, sinirime hakim olamıyorum, çok üzülüyorum
elifineylulu ilknur_acr94 Sevdiği meyvelerden ver canım 2-3 hafta önce bizde yaşadık aynı sorunu kızımın da boğazı kızarmış,birde diş çıkıyordu çok ateslenmisti,parolun surubuyla idare ettik 2-3 gün muz verdim eline elma vs verdim sevdiği yiyecekleri yaptım hiç zorlamadım sende zorlama geçiyor çünkü canım yemek yemekten komple soğumasın Allahım şifa versin geçmiş olsun
graycloud ilknur_acr94 canım eczaneden imumax sprey al doğal içerikli bi sprey boğaz enfeksiyonuna iyi geliyo kurutuyo. çok sevdiğim lezzetli şeylerden yedirmeye çalış tatlı şeyler seviyosa ılık süte bal muz vs koy
Balimkizim Hem diş, hem boğaz agrisi cok zor. Yemek icin zorlamayin biraz, vucud biraz iyileşmek icin mücadele etsin. Emiyorsa bol bol emzirin, bol sıvı verin, kac aylik bilmiyorum ama 6aydan büyükse ihlamur cok işe yarar. Allah acil şifalar versin
ilknur_acr94 elifineylulu işte soğumaması adına ne yapacağım bilmiyorum canım. Sabah kahvaltı yapmadı, öğlen yemek yemedi bu saat oldu sadece muz yedi o da yarısı
elifineylulu ilknur_acr94 Boğazı acır şimdi o yavrumun yutkunurken üstüne gitme geçiyor canım 2-3 gün süt yoğurt vs sıvı gıda vermeye çalış
Balimkizim ilknur_acr94 bak valla kizim da ateşli ve kusuyor. Bu saat oldu agzina bişey koymadı. Su bile içmiyor. Biraz yayla çorbası verdim baktim midesi bulanıyor, yarıda kestim. Uyuyor, ates düşünce yer artık.. zorlama sen de. Emiyor mu
elifineylulu ilknur_acr94 vay kuzum benim ya rabbim tez zamanda şifasını versin canım da çok zorlama yine de sen yiyebilse zaten yer sıvı şeyler yap tavuk suyuna çorba yap,mercimek yap biraz limon felan sık
Oglusannesi26 Geçmiş olsun formül mama veriyorsanız formül mamasini verin sıvı şeyler tüketiyorlar genelde hasta olunca oğlumda öyleydi
elifineylulu ilknur_acr94 Zorlama o zaman canım da iyice yemekten soğumasın mama veriyorsan o bile yetiyordur ona şuan