cicekannesi22 Kızlar lazere başladım ilk senansa gireli 2.5 hafta oldu ama tek fark tüglerim yavaş uzuyor normal mi bu süreç hakkında bilgi verirmisiniz
fatma_erva cicekannesi22 Bende lazere başladım sadeece koltuk altı ilk yapıldığında bile çok az ve zor çıkmış di 2.cide gittim yine aynı çok az cıktı 3.de gittim kuaför çok az cıkmış 3 hafta sonra gel dedi . Iyiki başlamışım bitmek üzere nerdeyse
kuzey-21 cicekannesi22 değişkenlik gösterebilir dökülme yaşamayıp geç çıkma durumu yaşayablrsniz korkmayın:)
fatma_erva Minikkussss Inanın dokunduğunu bile hissetmiyorum . Belki de ben acıya dayanikliyim ondan diyeceğim ama hiç acı hissetmiyorum bazen derecesi yükseltiliyor ama dayanilmiycak bir acı değil. Çok rahat iyiki başlamışım valla yok denecek kadar cikmio
cicekannesi22 Minikkussss Çok acımıyor dayanılmıcak bir acı değil sinek ısırığı gibi birazda kıl kökü ve cihazla alakalı ben acıcakmı diye sorduğumda acımaz diyen güzellik salonlarına inanmayın lütfen kıl kökü yanıyor sonuçta acımadan yanmaz biraz acı olucak dediler
cicekannesi22 fatma_erva Hangi günler gidiyorsunuz adetinizden bir kaç gün önce veya sonra dediler mi