Ceyfer 3 ay 18 gunluk oglum var. Surekli elini emiyo engel olmak istemiyorum ama surekli eli agzinda cok cok emiyo. Emzik versem direk alicak zaten biraktirdim. Ne yapmaliyim acaba?
Ayaniz Ceyfer bizde 3 ay 16 günlügüz doktorlar engel olmayın diyorlar bizimkide yumrugunu sokuyo komple agzına.. ellerini tanıdıkları içinmiş müdahale etmiyorum .
PelinKaraca Ceyfer hiç bi şey yapma canım müdahale etme kendini tanıyor. Benim kızım iki eli ağzına sokmaya çalışıyor sığmayınca heaeöoaaö diye sinirleniyor 😀 normal yani
Canisi Ceyfer bizimkikerde oyleydi engel olmayin ellerini taniyor bizim ki 6aylik ayak parmagini agzina aliyo 🤣😣
Hatiicee Ayaniz ayy bizimkide felaket hemde cok cok emiyor çok tatli oluyor hele bazende midesi kalkio okadar sokuyor ağzına 😁
Medmama Benim bebeğimde 2 ay 2 günlük 5 gündür galan emiyor. Hatta baş parmağını sokuyor morartmış geçen gün
Ceyfer Medmama 😄 emmekten canım olsun bişey olmaz ben engel olmuyorum sadece alışkanlık olurmu acaba diye tedirgin oldum :)
SevcanEbrar Canisi bende kızım 6 aylık ayağını emiyor diyecektim ki yazılmış bile 🤗 daha nelerini görücez bakalım😇
Ceyfer SevcanEbrar maşallah ☺️ Sizede sorayım ozaman oğlum ayaklarını tutamıyo henüz erken sanırım :)
SevcanEbrar Ceyfer kızım tam olarak 5 ay 24 günlük. Dün ilk defa ayağını tutup emdi. 5 - 5buçuk aylıkta anca ayağa sıra geliyor 😇