Mom727373 Kumsal25 evet geçenlerde özellikle dikkat ettim her 3 dakikada bir reklam çıktı😖 yetkililer duyar duymasına ama acaba dikkate alırlar mı bilmiyorum
MinnakEgem Kumsal25 geçen böyle Bir post açmıştım bana anlık foto göndermemi istediler mail attım hala aynı 2 dk aralıklarla reklam çıkıyo az kaldı ben de silcem uygulamayı
eceunverkanra Kumsal25 Merhaba annemiz🌸 Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
Kumsal25 eceunverkanra evet 10 15 dkika degil yani 3 dakika nerdeyse çıkıyor sinir geldi artk saçma sapan
Tombikdonerartikcokpahali eceunverkanra Merhaba aynı bu sekilde sürekli 1 2 dakika arayla cikiyor valla çıldırmak uzereyim 😥 2 gündür sürekli trendyok 1 2 dk da bir hemde 5 saniye
Kumsal25 eceunverkanra hanımefendi ztn herkes atmış burda yani daha neyi atalimki skldk bu ne böle ya saçma sapan bı uygulama var guz l dediğimiz soguttunuz resmen
JackDaniels Kumsal25 Mail atın diyorlar 10 tane screenshot attım ne bir geri dönüş oldu ne reklamda düzelme. Laf olsun torba dolsun🤷🏼♀️
eceunverkanra Kumsal25 Sizden gelen saatli screenshotlar teknik ekibe iletiliyor o yüzden ekran görüntüsü istiyoruz sorunun cozulebilmesi icin o screenshotlara ihtiyac duyuluyor.
trn-mom55 Kumsal25 ben sürekli kullanıyorum geçmişe de bakabilirsiniz aktifim ama çıkmıyor 🤦🏼♀️🙈 çok daha iyi bana göre. Neresi imkansız yalan mı söylüyorum 😂
Goksel Gercekten öyle ya 10 15 dk olsa şükredecek durumdayız. Bi postu okurken kaç kez reklam çıkıyo. Hani ilkokul 1.sınıf değiliz ki hızlı hızlı okuyoruz ona rağmen yazının sonuna gelene kadar 5 reklam izliyorum