Ebrem Benim kuzum 4 Aylık olmasına 6 gün var . Meme +mama gidiyorduk fakat biberona alıştığı için beni emmiyor sütümde azaldı sağıp vermeye çalışıyorum fakat 30 cc süt çıkıyor sağarak sütünü artıran var bu ?
Nimet-efebspnr38 Ebrem atak dönemi sanırım bende ohle gidiyorum meme mama ama emmiyor bi geceleri bide uykuya dalarken ve yenı uyanırken veriyorum yoksa yok bende durum da şurada
A_melek Ebrem benimkiside artık hiç almıyor memeyi kafasını çeviriyor öyle zoruma gidiyor ağlayasim geliyor.. nasıl hevesle bekliyorum emzirmeyi ☹️
Atess19 Ebrem benimde 3 ay 22 günlük bebeğim.. benimde etmediği için sütüm azaldı bir dönem sağıp çay kaşığıyla zorla yedirdim.. bir kaç gündür iyiyiz.. istersen sende dene.. 🌸❤️
Tahannesi25 Ebrem aynı durumdayız mama meme gidiyorum gün içinde alsa bile memeyi uzun sürmüyor gece kalktığında uyku arası hemen meme veriyorum günde iki kez verilen ama 3 4 oluyor yeri geldiğinde, 4 .ay atağı diyorlar ama umarım bizimkisi de çabuk geçer memeyi bırakmaz sütüm az biliyorum emerken ağlıyor sıkıp bakıyorum damla.damla geliyor az az dolasiyla istemiyor içmedim de kalmadı bu arada ama sağım yapıp artıran duydum faydası ne kadar doğru bilmiyorum ve denemedim hiç
Ebrem Nimet-efebspnr38 bende memeyi teklif ediyorum emerse en fazla 2 ya da 3 dk emiyor sonra kıyamet kopuyor hemen mama veriyorum zorlamak istemiyorum zaten yavaş kilo alıyor yoğun bakım geçmişimiz var fakat çok üzülüyorum en azından 6. Ayına kadar emseydi Süt artırıcı Bestlak damla aldım fakat düzenli sağım yapmam lazım onu da bebeğimden dolayı yapamıyorum bir çıkmazın içindeyim… peki siz emmediği zaman ne yapıyorsunuz?
YigitEfeninAnnesii Ebrem vallahi bizim de öyle maalesef yoğun bakım geçmişimiz var çok yavaş kilo alan bi bebeğim var sütüm yeterli değil beni artık eskisi gibi emmiyor sağım yapıyorum oda bebekle çok zor ancak o uyuyunca uykumuz yok ne bileyim bide mama içince de sanki sürekli aç gibi sizinde öyle mi
Snm_tkz Ebrem canım hiç üzülme stres yapma banada sütün yetersiz kilo almıyo mamaya başlayalım dedi doktor çok üzülmüştüm sen sadece bebişine odaklan emzirmeye çalış reddetsede pes etme ne kadar emzirirsen sütünde o kadar artıcak gönlünü ferah tut kendini sütün yeticek diye motive et inanki öyle olucak
Ebrem A_melek çok iyi anlıyorum sizi çok zor bir durum inş Bebişlerimiz bir an önce memeye döner ama sütüm gider diye korkuyorum 😞
A_melek Ebrem inşallah insallah o sütü getirmek için çok uğraştım tam güzelleşti derken hiç ağzına almamaya basladi çok agliyo meme verince
Ebrem Atess19 bende sağıp veriyorum ama benim bebeğim biberona alıştı onu bıraktırmalıyım memeye dönmesi için onun için sütümü artırıp yavaş yavaş mamayı bıraktırmak istiyorum sağım sütümü çoğaltır mı bilmiyorum ❤️
Ebrem Tahannesi25 peki fazla emmiyorsa anladığım kadarıyla sağımda yapmıyorsunuz Nasıl besliyorsunuz bebeğinizi
Ebrem YigitEfeninAnnesii yok benim bebeğim mama içince mutlu huzurlu doyuyor uykuları da düzene girdi sütüm yetmediği zamanlar gece uykuları bile yoktu ama ben mama vermemek için çok direndim yoğun bakımdan çıktığı için şikayetleri çok vardı o zManda fazla emmiyordu mecbur mama verdim kilo sıkıntısı olunca ama ilk zamanlar ne kadar sütüm vardı üzüntüden gitti daha da gelmedi 😞
Minik112 Ebrem bu saate sut sagarak cevao vermek istiyorum artıyo tabi gece bile sagiyorum tek artsin cogalsin
Ebrem Minik112 kaç saatte bir sağıyorsunuz ? Benim gündüz uyuyup dinlenmelerim olmadığı için gece kalkıp sağamıyorum
Snm_tkz Ebrem bizde mama+meme gidiyoduk bizimkide biberon reddi yapınca sadece emzirmeye devam ettim sağdığımda süt Biberona gelmedi ve çok üzüldüm sürekli bir şekilde emzirmeye devam ettim sütüm arttı
Atess19 Ebrem hem sağdım bir yandan da kompostu çok tükettim, şeftali suyu, karpuz çok tükettim.. biberonu bir süre verme bence.. ben sadece göğüsüm ve çay kaşığıyla saydığım sütü verdim 🥰🌸 birde dönem dönem azalmalar oluyor.. artacaktır emin ol.. 🌸🌸
A_melek Ebrem çaylar sütler hikaye huzur uyku ve stresten uzak durmak yeterli bence.. kendimi çok tükettim dut kurusu pekmezli su helva bulgur pilavı soğan rezene humana çayı milk tea icmedigim bişey kalmadi
YigitEfeninAnnesii Ebrem benimde vardı baya ama kilo kaybı olmuştu o kadar emzirmeme rağmen bebeğiniz kaç aylık
Minik112 Ebrem canim benimde iki bebegim var bende pek uyuyamiyorum ama grce bebegi emzirdikten sonra diger gogusumle birlikte sagiyorum . Normalde iki emzirmeden spsonra nra sagim yapıyorum ben
Snm_tkz Ebrem inşaAllah döner Allahın izniyle hersey senin elinde moralini yüksek tut inanki olucak🤲🏼🤲🏼🤲🏼