Guneyyli Kızlar selam. Kafam yinee çorba uykusuzluktan. 2 aylık bebek için doktorlarınız kaç saate bir emzirmenizi söyledi?
Merved21 Guneyyli Yani ilk iki ay ne zaman isterse ver demişti hatta sütün bebeğinin ilacı sık sık emzirmemi tavsiye etti bende sürekli emziriyordum bazen yarım saatte bir bazen bir saatte bir uyuduğu zamanlar zaten ellemiyordum
Selma-aygun37 Guneyyli bugün sordum daha Dr a 40 günlük bebeğim için 4-5 saat uyanmaSa gece o şekilde emzir dedi gündüz de 2-3 saatte bir 10 dk emse yeterli dedi
fgnrcp2704 Guneyyli 3 Ekim’de 2ay dolacak ne zaman isterse veriyorum ben zaten en geç 1 saati Geçmiyor 😂
Denizzz88 Guneyyli gündüz 2 saatte bir veriyordum ama gece o ne zaman uyanır isterse verirsiniz 2 saatte bir uyandırmaya gerek yok artık doktor 4-5 saat dayanabilir demisti ama ben 5 saat uyutmadım hiç 4 saat oluyosa alıp emziriyodum
Deletedmom5284 ayını tamamen doldurduysa 2 saatte bir beslemene gerek yok, kendine bir düzen oluşturabilirsin artık, bebek ne zaman memeyi isterse ver bol bol emzir ilk 6 ay önemli 🙏🏻
2bebis1anne Benim kızım gunduz hep yatar 2 saatte bir en geç yer Ama gece bu saat oldu daha yatmamış ama yatmis olsaydı kesinlikle uyandirmazdim benimkide 2.ayini dolduruyo
eefsun 2 ay 10 gunluge kadar en gec saatte 1 emdi, doktor zamanla arasi acilir dedi. 2 ay 15 gun olduk, uyanikken 1.5saate yaklasti emme sıklıgı. Uyuyorken de 6 saate kadar cikabilirsiniz dedi ama kesintisiz 6 saat uyuyan cocuk hayal suan :)
KumsaLina Guneyyli ne zaman isterse o zaman ver canım sağlam emsin ama benim kızım akşam 9 10 da uykuya geçiyor 2 3 uyanıyor ancak