Lizbon Herkese selamlar next’in kendi sitesinden son 1 ay içerisinde alışveriş yapmış annelerimiz var mıdır acaba ? Forumda arama kısmında bir çok postu okudum. Hemen hemen herkesin kargosu ulaşmış fakat bir kişinin ulaşmadığına denk geldim. Prosedür nedir teslimat ortalama kaç günü buluyor. Alışveriş yapanlar yazarsa çok memnun olurum 🙃
Burcc Lizbon evet benim ilk kargom ulaşmamıştı, mng kargo kaybetti. Ama daha sonra yine sipariş verdim 13 günde geldi. Tekrar sipariş vermek istiyodum ama fiyatlar çok yükselmiş, uğraşmak beklemek istemiyorum açıkçası.
Lizbon Burcc Peki ulaşmayan kargonuz için geri ödeme yapıldı mı acaba ? Fiyatlar evet arttı ama şöyle ki nextin kalitesi türkiyede hiçbir markada yok. Yani o ürünler ile 1 çocuk değil de 5-6 çocuk büyür açıkçası. Instagramdan bir sayfadan alıyorum bayadır ama kendim de denemek istiyorum. Bilemedim risk alsam mı almasam mı diye.
Burcc Lizbon hayır ödeme yapılmadı artık ümidi de kestim açıkçası. Nextle alakalı bi durum değildi. Bence şansınızı deneyin cidden güzel ürünleri. Bebek ürünleri daha uygun fiyatlı
Lizbon Burcc hem bebek ürünleri hemde büyük çocuk icin ürünleri baya iyi bir de sayfada adidas vs de var dikkat ettiniz mi acaba ?
Burcc Lizbon evet tabiki. Ev eşyaları da var. Next marka çok kıyafeti var oğlumun. Fakat açıkçası artık bu zahmete girer de alışveriş yapar mıyım bilmiyorum
Lizbon Burcc Evet zahmetli lakin fiyatlar burada almış başını gidiyor lakin o markalara değil de next e vermek daha mantığıma yatıyor🙃