eylul_veannesi Kızlar iyi geceler 💘 9 aylık kızım var ve testim pozitif geçirenler var mı önerilerinizi alabilirmiyim şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Hkgi eylul_veannesi Çook geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatırsınız 🤲🏻sizde ve bebeğinizde belirtileriniz nelerdi
Berill006 eylul_veannesi geçirdim ben de. Bol meyve yeyin. C vitamini ve sıvı tüketimi çok olmalı. Balık ve et tarzı şeyler de iyi geliyormuş öyle demişlerdi ama kalkıp yapmaya pek mecalim yoktu.
eylul_veannesi Hkgi bebeğimde normal öksürük ile burun akıntısı var ama bende aşırı sırt ağrısı halsizlik ateş vardı
Hkgi eylul_veannesi benimde kızımda burun akıntısı var, bende de burun tıkanıklığı ve öksürük var da o yüzden sordum şifa diliyorum tekrardan
eylul_veannesi Hkgi anladım canım için rahat etmiyorsa yaptır derim hiçbir şekilde tat ve koku alamıyorum çok zormuş Rabbim herkese yardımcı olsun inşallah 🙏🏻
eylul_veannesi Betim evet her iki aşımıda olmuştum normal rahatsızlık zannederek gittim fakat test istediler akşamınada pozitif olduğu ortaya çıktı