Berilinannesi_ Melikemlk Hatta 9. ayında kesilse bile olur diye okudum bende ama benim kızım zaten iştahsız ve kilo alımı az olan bi çocuk o yüzden gece beslenmesini bende kesmedim ve şu an kesmeyi düşünmüyorum.
aslbaybars Berilinannesi_ ikisini de kullanıyorum ama orada yanlış ifade etmişim kusura bakmayın. Mamadan bahsetmiştim aslında
Berilinannesi_ aslbaybars Estağfurullah ne kusuru ☺ Devam sütü olarak yani marketlerdeki olandan bahsediyorum hangisini veriyorsunuz?
aslbaybars Simamom hipp marka devam sütü kullanıyorum ebebekten alıyorum ama migrosta da var sanırım. Evet biberonla veriyorum
aslbaybars Berilinannesi_ mama olarak sma optipro veriyorum. Devam sütünü ebebekten alıyorum hipp marka
alinaannee Berilinannesi_ bebeğim bir yaş bir haftalık olmak üzere bizde 5.aydan sonra devam sütü kullandık 3yaşa kadar devam edebilirsin istersen kesebilirsin dedi doktor galiba size kalmış bir durum🤷♀️🌸
Berilinannesi_ alinaannee Bizde 13 aylık olmak üzereyiz sanırım yavaş yavaş kesmeyi düşünüyorum. Belli bi süre sadece gece vericem. Teşekkürler 🌸
Berilinannesi_ aslbaybars Ben de mamayı hipp organik combiotic kullanıyorum. Hipp devam sütü olduğunu bilmiyordum
Berilinannesi_ Simamom İsimleri aynı aslında mama numarası 2 ya da 3 4 olana da devam sütü deniliyor marketlerde hazır satılana da..
Omertugra20 Berilinannesi_ biz aynı şekilde 6.ayda anne sütü almayı bıraktı hipp kullanıyorum 3 numaraya geçtik bizde doktora gittiğimde sorucam bu konuyu oğlum ek gıdayı çok iyi yiyor ona ragmen sütündende vazgeçmez kana kana içer 😂
Berilinannesi_ Omertugra20 Sorduktan sonra buraya da yazar mısınız merak ettim 🤭 Ohh maşallah kuzucuğa, yarasın şifa olsun inşallah ☺ 🙏🏻 ❤️