Blyanak Kızlar oğlum ilk defa anneciğim dedi bana iki yaşında bu arada öncesinde bana abi diyodu ben dışında herkese anne diyodu bu ara ade diyodu bugün ilk defa napıyosun anneciğim dedi ya ❤️❤️😍😍❤️❤️❤️❤️maşşallah diyin bi daha demez felan 😂😂😂
Volmine Blyanak maşallah benim ki de nene diyor 25 aylık bugün evi süpürüyordum zorlanınca sakin anne dediğini duydum . Nene. Diyor onuda arada diyor🤣🤣
Blyanak Deletedmom896 😂😂😂işte Anadolunun bağrından kopmuş bir evlat ana da iyimiş yani abiden iyi rezil oluyodum her yerde ben darısı başına inşallah 😘
Volmine Blyanak diyemiyor 😂😂nene diyor anne nerde diyorum resmime bakıyor gösteriyor. Ben diyorum nene diyor 🤣🤣çocuk fena ya aaaaa nnee yapıyor ama hiç öyle anne demiyor 🤣🤣
Blyanak Hep_mi_uykusuz aynen çok mutluyum hafifledim resmen abiden anneciğime telfi bi anda zirveye yükseldim😂😂
Gamzee181 Blyanak benim oğlum da 25 aylık bir kez olsun anne demedi çok istiyorum inatla bekliyorum o da inadına söylemiyor .. nasıl Özlem çekiyorum umarım uykusundan uyanınca. Baba demek yerine bana seslenir ana ana diye ☺️
Blyanak Gamzee181 ay inaşallah canım benim kide babacı baba babacım ismini herşeyini söylüyo du babasına bana abi diyodu şuan çok mutluyum en yakın zamanda darısı başına canım 😘
Sarikuzumalp Blyanak maşallah 😍 abiye güldüm 😅 benimki de öyle dediğinde kalbim eriyor resmen. Bu aralar hep ‘annem benim canımm iyiki varsın’ diyor. Bitiyorum ♥️♥️
Blyanak Sarikuzumalp yaaa maşallah çookkk çokk ❤️❤️❤️❤️❤️dur oralra daha çok var bizim annede kafi bana çok mutlu oldum 😂