Balyanak_annesi Anam babam usulu salincak kurmak istedik ama lojmanda oldugumuz icin duvarlari delmek istemiyoruz alci hepsi. Civilin bezden hamah besigi alsak kullanisli olur mu acaba
gulsnmstf Balyanak_annesi ben memeleke geldım annemlerde besık yoktu yatırmaua babam e bebekten 150 lıralık olandan almıs tek bırakamıyosun donse ters doncek dusecek gbı oluyo gece uyuyunca ya yanıma alıyorum kzıımı ya da hamagın yanlarına yastık koyuyorum hareket etmesın dye
TugbAlperen Balyanak_annesi Ben kiwi nin aldım daha uzun süreli kullanılabilir diğer hamak besiklere göre daha büyük ve daha güvenilir galiba
Balyanak_annesi gulsnmstf e bebeğe bakmadık sitesinde yok orayada bakarım 3 ay bitti bizimde sanki çok uzun süre kulannamiycaz gibi san gündüz uyumuyor beyfendi ne yapacağız sasirdik
umutcumunannesi Deletedmom0099 bende aynısını kullanıyorum kirmzi olan cok memnunum oglum 6 aylik 3 aylikken almistim keske ilk dogdugunda alsaymisim anneme kayinvalideme giderken hep yanımızda götürüyoruz suan bile onda uyuyor sallamayı biraktirana kadar kullanıcam
Deletedmom0099 Balyanak_annesi tutunup kalkmaya başlıyolar ya içinden düşer çocuk, yüksekliği yok onların hatta bence 7 aya kadar falan kullanılmalı da ben biraz idare ettim işte
Z61 Klasik satılanlar tehlikeli cocuk büyüdükçe hele ki dönüyorsa hop asagi yuvarlanıyor. Ben paşa hamak aldım derin aşırı güzel aşırı memnunum.
Gamze00777 Balyanak_annesi bizde Aldık hiç kullanamadık çünkü hareket edince sağ sola yatıyor kayıyor. Yanlarına yastık koyarak anca düzeliyor. 3 gün yatırdık sonra kaldırdık bileseydim almazdım
Yakamoz__00 Biz ucuzlarindan hamak besik aldık. Ama iki ay kullanabildik . Ayakları kalkıyordu beşiğin. Yastik koyuyordum. Hanak beşik yerine iyi sallanan besiklerden alın. Derinliği de olsun. Bize ablam verdi onu kullanıyoruz..
Eymen20211 Svava öneririm kesinlikle bende oturma odamda doğumdan itibaren kullanıyorum aynı zamanda zıp zıp da var büyüdğünde de oyalanır. Kuzenimin kızı 4 yaşında hala içinde zıplıyor taş gibi
Balyanak_annesi Hepinize teşekkür ederim sanırım almayacağım zaten anne yani olabilen ahşap beşiğin var sallaniyir onunla idare edeceğim