Sameis Bebeğim 4 aylık son 3 seferdir kaka yaparken zorlanıyor bir gün yapmasa 2.gün yapıyor ama ilk gün ıkındığı için canı yanıyor önerileriniz nedir neden zorlanıyor olabilir? Eskiden emzirdikten sonra hemen yapıyordu???
tugcsa tugcsa 4 aylık bebeğiniz var doktora danışırsanız oda size zeytinyağını önerecektir muhtemelen ,benim bebeğimde 6 aya. kadar kabızlık problemi çekti zeytinyağı içirmemi söyledi doktorumuz.
tugcsa Sameis sadece anne sütü ilemi besleniyor bebişiniz,eğer mamada veriyorsanız mutlaka su vermeniz gerekir .
nesee Sameis bio gaia probiyotik günde 2 kere kullanıyoruz 5 er damla ve duphalac surup 2 aylik bebeğim
Sameis tugcsa öyle mi olmadı denim yaa rahatça yapsın rezene içiyorum onun da etkisi oluyor ama zeytinyağını denicem kabız dememiz için kaç gün geçmesi gerekiyor
tugcsa Sameis doktoruna danış bi istersen ama ben bir çay kaşığı kadar zeytinyağı vermeni öneririm .geçmiş olsun ,🌺❤️
tugcsa Sameis hayatım 6 aya kadar kabızlık problemi olacak ara ara ama zeytinyağı içirdikten sonra bi dene bakalım yaparsa banada haber ver 😊 inşallah yapacak kakasını minik kuş
tugcsa bazı bebek kakasını 5 gün bazı bebek 10 gün yapamaz , bağırsakları minik kendini geliştiriyor Allah yardımcımız olsun bütün annelerimizin bebişlerimizin, zeytinyağı ile geçecektir muhakak siz üzümmeyinki bebeğinizde üzülmesin.🥰🥰🤱