Yaseminkoltuk24 2 yaşında oğlum sürekli kakasını yapıyor her yediğini ve mukuslu balgam gibi neden olabilirr ?
mihrosum Canım ınsallah degıldır bız cekıyoruz Allah dusmanıma vermesin.bızde amip cıktı 2 gun sonra kanlı mukuslu isale dondu. Eger pis bir koku varsa tahlil yaptırın lutfen
Alparslan26- Yaseminkoltuk24 benim bebeğimde elleri ağzındaydı hem 2 3 gün mukus şeklinde kaka yaptı doktorumuz dişden kaynaklı dedi hayta bazen siyah bile olabiliyor ama belkide her bebek farklıdır
tineanigra 121268 ellerinin ağzında olması normal ama mukuslu kaka varsa doktora bildirin kaka tahlili yapılır. Benimkilerde de aynı sorun vardı süt alerjisi çıktı
121268 tineanigra benim bebeğimin süt alerjisi var zaten ama mukus bir türlü gitmedi elerjik mama kullanyoruz bazı beltirler gitti ama mukus kaldı hala düzelmedi bazen yok oluyor bazense geri geliyor
tineanigra 121268 benimkilerin de henüz tam anlamıyla gitmedi mukuslu kaka ama daha bu hafta kullanmaya başladık alerjik mamayı henüz yeni ona bağlamıştım devam edixek mi bilemiyorum ileriki safhayı 🤷♀️