Bilgegamze Kizlar emzirme sürecinde ne tur sutyen tercih ediyorsunuz. Normal balenli sutyen mi emzirme sutyeni mi
SeverusSnape Bilgegamze emzirme sürecinizde %100 cotton, balensiz sütyen tercih ederseniz daha sağlıklı olur. Balenli sütyenlerde balen göğüsü sıkıştırarak süt kanallarının tıkanmasına ve mastite yol açabilir. Sütyensizlik en iyisidir bana göre gerçi. :)
Metekaran Bilgegamze emzirme sütyeni kullanıyorum zaten hep evdeyiz dısarda da kullanıyorum napalım bebek büyüyene kadar böyle olsun.kalıplı vs mastit yapabilir ona göre dikkat etmek lazım
merhabacanim Bilgegamze lcw’dan almıştım çok kullanışlı tavsiye ederim emzirme südyeni diye geçiyor ama gerçekten kullanışlı
Bilgegamze SeverusSnape ben evde hic takmiyorum disarida da emzirme sutyeni takiyorum ama cok sarkik gorunuyolar ve ucu belli oluyo
Wanderlust Bilgegamze ici sungerli pamuklu yarim atlet kullandim simdiye kadar cok cok rahat ediyorum emzirme sutyeni ve atleti almistim ama bir kere bile kullanamadim bana gore degilmis
SeverusSnape Bilgegamze baleni çıkabilen süngerli sütyenler var, hiç denk geldiniz mi? Lovable markasında vardı. Bi araştırın isterseniz. Kumaşı da yumuşak ve lazer kesindir yani belli olmaz sütyen.😊
SeverusSnape Bilgegamze bahsettiğim sütyen.😊 https://www.glingerie.com.tr/l1604-lovable-cotton-sutyen