dlkcnblt Nejlavrl 2 çeşitti diye hatırlıyorum cnm birisi rotarix biz ondan yaptırmıştık zaten ağızdan damla şekilnde veriliyor
290521uygar Nejlavrl Doktorumuz bize aşı yapılmadan 1 ay önce isimlerini yazıp vermişti araştırmamız için pek hatırlayamadım şu an ama internetten araştırmıştım, sonra doktorumuzla ortak karar vermiştik. Bir araştırın isterseniz.
Nejlavrl Sedakcby kendimiz karar veremiyormuyuz canim yani doktor belki 3 doz olani soyleyecek ama ben belki iki doz olani istiyorum bunun kararini doktor neye gore veriyor
Gediz-01 Nejlavrl bana doktor rotarix önermişti ama diğeri de olabilir yani hangisini yaptirirsan yani
Sedakcby Nejlavrl zaten şuan sanrım artık 3 dozlu yapılmıyor. Kimden duyduysam 2 hep bizde 2 yaptirdik. Bebeğiniz kaç aylık
Sedakcby Nejlavrl 3ve 5. Aylarda yapılıyor aşı biliyorsunuzdur zaten. Yaptiracaksaniz çok geciktirmeyin 3.ayinin içinde olması lazım
Candmr Rotavirüs aşısı iki farklı marka var ve biirisi 3 doz diğeri 2 rotateg olduk biz üç doz o mesela rotarix 2 doz diye biliyorum
290521uygar Nejlavrl Olsun internette hangi aşı ne zaman yapılmalı, kaç doz şeklinde yazıyor ayrıntılı şekilde. Fikir olabilir size de.