Havvakck Kızlar 3 ay önce doğum yaptım doğum parası yattı ama sanırım birde emzirme parası yatıyormuş ben çalışmıyorum , eşim emniyet personeli sgk aradım eşiniz başvuru yapmalı diyo şimdi sizce bundan bende yararlanabilirmiyim eşim memur olduğu için
cikileyta_yemeliyim Ben de Havvakck bir ay evvel doğum parasını aldım. Çalışan personele süt parasına nasıl başvuracağımı sordum bana hastane canlı doğumlarda sizin adınıza başvuruyor zaten dedi. Ancak e devletten baktım biraz önce hala yatmamış.
cikileyta_yemeliyim Havvakck yararlanırsınız tabi canım. Memur eşi olun ya da olmayın en doğal hakkınız. Eşiniz memur diye dünyaları vermiyorlar çünkü.
cigdemahnas cikileyta_yemeliyim Benim bildigim dogum parasini normal ptt den alabiliyosun ama sut parasini anneler alamiyo. Babanin sigortasi uzerine yatiyo onunda ucreti 230 tl
cikileyta_yemeliyim Şöyle bir şey de var. Ben doğum parasını e-devlette sorgulattığımda çıkmamış görünüyordu. Ertesi gün işim olduğu için dışarı çıktım bir uğradım PTT ye baktım ki yatmış. Müsait zamanımda yine uğrayıp süt parasını sormam lazım. Siz de bir sorun isterseniz.
hunilimomm Havvakck emzirme parası sizde alıyorsunuz benim eşim doğum parası içim başvuruya gittiğin de sgk ya göndermişler oraya da git diye ordan başvurmuş 2 ay içinde yatmıştı biz geç fark ettik memur olması değiştirmiyor
hunilimomm aysegulklc1 süt parasına hiç bakmadım eşimin adına yattığı icin ama doğum parası icin e devlette arama kısmına doğum yardım parası gibi biseyler yazınca orda zaten çıkıyor ödeme aşaması dinince yatmış oluyor
GiybetReis Kızlar ben calısmıyorum eşim bağkurlu. Hastane bize evrak verdi fakat biz başvurmadık. 7 ay önce doğum yaptım. Evragı alıp eşim gitse basvursa dogum ve süt parası alabilir miyim? Yoksa iş işten geçtimi? Lavin65 cikileyta_yemeliyim hunilimomm
Efem123 Havvakck doğum paranız nasıl yattı acaba 6 ay oldu ben alamadım alacağımı bilmiyorum başvuru falan nerde oluyor