NurY Kızlar eşim korona oldu evde kalıyor ben annemde , rahatsızlığı bittikten sonra gidip evi temizlemem lazım nasıl bir temizlik yapayım ne önerirsiniz bebeğim var küçük , evi steril etmem lazim
BarlasMomm NurY bol bol havalandirin. Halilarinizi balkon varsa guneslendirin. Perdelerinizi yikayin. Kapi kulplarini domestoslu suyla silin. Zaten her yeri temizlersiniz. Maskeli ve eldivenli temizleyin.
Loveeee01 NurY bizde olmuştuk ben evi komple temizlemiştim çünkü eşim.ve çocuklarım olmuştuk ben halıları yıkatmaya yolladim koltukları sildim perdeleri yikadim camasir suyu ile temizlenecek ne varsa yikadim sildim çünkü ister istemez hapsirik oksuruk oluyor ve çocuklarda hep peçete yoktu ellerinde öyle herşeyi yıkayıp temizlemistim
NurY GoGirl yaa çok teşekkür ederim her yeri Domestosla silerim ne bileyim korkuyorum etrafta mikrop kalır diye
NurY Cheddar teşekkür ederim bende öyle düşündüm acaba başka yapabileceğim bişey var mı dışarıda kalan bütün çamaşır ve bulaşıkları yikiycam beyaz esyalari silerim evi dip köşe temizlerim tuvalet banyo ve lavaboları domestos yani bayağı bir temizlik yapmam lazım içime sönmesi için
Mucize2020 NurY çocuğunuz anneninizde kalsın yakınsa siz gidin gelin o ortama direk götürmeyin hem çamaşır suyu falan biraz yoğun okur illaki o gün daha da titiz olmak gerek
Elifss NurY mrb ben eşim ve oğlum 14 gün boyunca aynu evde yaşadık söyle soyliyeyim zaten hergun heryeri siliyordum çamaşır suyu ile ama en son bütünce eşini ve oğlunu evden gönderdim tüm camları açtım tüller perdeler yastık yatak koltuk minder kılıfları vs ne varsa hepsini yıkadım.basta. Sonra halılarını güzelce silip balkona attım havalandrdim sırayla yatak basliklarmizi yatağımizi beşiği sildim mutfak yatak kdasi ve banyo dolaplarıni sildim hep yeniden bardak çatal tabak ne varsa 90 derecede yıkadım banyoyu heryerini yıkadım kapıları camları tabi ayrı ayrı 👍
VMS NurY 6 saat sonra virus zaten cansiz yuzeylerde kalmiyormus normal temizlik yapin garanti olsun diye bir gun sonra getirebilirsiniz
balyanakannesi2 NurY Ben bi temizlik şirketiyle anlaştım önce evi dezenfekte ettiler duvarlardan tutun dolap içlerine kadar. Daha sonra da evi temizlediler dip bucak. 850 lira tutmuştu hepsi