Bayezidin_annesi Uzun süredir çıkmıyordu yada kaciriyordum sonradan 1 hesap daha açmıştım öylesine bı gireyim dedim çıkmış son 1 saat kala yakaladım diğer hesabıma da az önce geldi onuda onayladım bakalım kaç günde gelecek sizde kontrol edin kaçırmayın 🥰🥰
2minosprenses Bayezidin_annesi ya kargo kapiyami getiriyor bide ucret aliyorlarmi bende uye olucamda ? Komple ucretsizmi
2minosprenses Egurbuz20 bide ben uye oldum numara falan istemedi benden nasil haberim olcak bide ben nasil kutu bulucam ya onuda biri anlatsin bana litfen 🤦♀️😋
Bayezidin_annesi Merveeakpnr üye oluyosun sana deneme ürünleri kutusu cikiyo onu yolluyor sonra o gelen ürünler Hk yorum yaziyosun düzenli şekilde girip çıkarsan kontrol edersen her ay da çıkabiliyor kutu her seferinde farklı ürünler yolluyor
Bayezidin_annesi 2minosprenses Hicbi ücret ve kargo parası almıyorlar deneme ürünleri yolluyorlar sadece
Birmuallime 2minosprenses Mail adresiniz kayıtlıysa bildirim geliyor bana da bugün çıktı telefonda mail açık öyle gördüm
2minosprenses Bayezidin_annesi ya nasil kutuyu bulucam ki ? Tm olarak sitenin neresine basicam bide numara almadilar nasil gelcek ?
Bayezidin_annesi Fatma66 hadi ya ben çok beklerim o zaman 5 Ekim’de kargoya verilir yazıyordu ama bilemedim şimdi
Bayezidin_annesi 2minosprenses kutu size tanımlanıyor hemen tanimlamaz beklemen lazım numaranı adresini profiline kaydet bilgileri tam doldur