cikileyta_yemeliyim Kızlar iyi akşamlar. Dün 3 aylık göz muayenesi vardı kızımın. Doktor astigmat var iki gözünde de, kontrol altında tutmalıyız dedi. Ancak görme sinirlerinde herhangi bir sorun yokmuş çok şükür. Eşimde de var astigmat kalıtsal olarak geçti muhtemelen. Bu durumu yaşayan var mı aranızda? İlerleye dönemlerde düzelme ihtimali de var dedi doktor. Var mı bu durumu atlatan?
Ozgdfn cikileyta_yemeliyim benim kızımın da 6 ay kontrolünde çıktı 1 yaşında tekrar kontrole gideceğiz
mrvysil cikileyta_yemeliyim 3 aylık göz muayenesinde göz doktoru bize de aynısını söyledi. Ama kendi çocuk doktorumuz henüz görüşü netleşmediği için bu aylarda zaten bunun normal olduğunu söyledi.
VelardaEdiz cikileyta_yemeliyim benim oğlumda da var her 6 ayda bir götürüyorum yükseliyor elinde sonunda gözlük takıcak dedi gözlük takma oranına daha var en son 2.25 ti oğlumun bebeklerde 7-8 numara olunca gözlük veriyoruz dedi bizede görmesinde birşey olmadığı söyledi evet kalıtsal bende de var astigmat çünkü
Tkmile cikileyta_yemeliyim merhaba ne yaptınız astigmat geçti mi bebeğinizin ? Bizimki de üç aylık 1,5 2,0 varmış astigmat Dr bir yaşında tekrar getirin dedi geçici bir durum mu acaba ilerler mi
aycaninannesi Kızımda da çıktı, 6 ay göz muayenesinde. 1 yaşında tekrar muayeneye gelin, takipte olacağız, düzelebilir de, 3 yaş civarı gözlük de takabilir dedi. Biz de beklemedeyiz 🤷🏻♀️
cikileyta_yemeliyim VelardaEdiz ileriki yaşlarda gözlük harici bir tedavi yönteminden bahsetti mi acaba doktorunuz?
cikileyta_yemeliyim Tkmile kızım 7 aylık şu an. Bizi de göz doktoru 9. Ayında çağırmıştı. Gittiğimde size bilgi veririm. Ama doktorumuz geçici bir durum olduğunu da söylemişti.
Tkmile cikileyta_yemeliyim kaçtı dereceleri peki ? İnsallah geçicidir insan minicik bebekte çıkınca üzülüyor açıkcası :(