Gizemeren Merhaba arkadaşlar ilk raporumun doğum parası ve ilk süt parası yatmıştı e devletten ödemeler bölümünde görüyorduk şimdi yok devlet parayı geri mi çekmiş oluyo başına böyle bişey gelen var mı?
Minnakbebis Gizemeren canım yukarda kalsin ama bir yıl süresi var diye biliyorum ben öyle geri çekme olmaz.. sisteme gir çık bi problem vardır belki.. birde ara sor öğren bence daha garanti olur
Onsubatikibinondokuz Gizemeren geri çekiyorlar parsayı dilekçe yazmanız gerekiyor almak için aynı durumu bizde yaşadık
Nil-Mila Gizemeren 1 ay içinde çekmezsen geri alıyorlar ben 1 ini aldım 2 cinsi yatmadı daha rapor bitince çalıştığım yerim muhasebesine söylemem gerekmiş onlar sigortaya kagıt gönderiyorlarmış
Nimiko Çekmedınızmı parayı? Akbank halkbank yada zıraatte hesabınız varsa oraya aktarabılıyolar yada 170 i arayın en net bilgiyi orası verır
Gizemeren Nimiko geçen ay yatmıştı zaten hepsini bir çekeriz demiştik 2.nci raporun parası gelince ama oda gözükmüyor şimdi teşekkür ederim arayıp bilgi alıyım
Gizemeren Minnakbebis bencede çok saçma çekilirse zaten belli bi süresi olması lazım girdim çıktımda aynı gözüküyor şimdi pttye gidicem ordanda çekebiliyomuşuz parayı sanırım belki hesapta gözüküyordur
Onsubatikibinondokuz Gizemeren SGK olması lazım yada aile ve sosyal politikalar diye hatırlıyorum ama 170’i bi arayıp öğrenin ordan bilgi alamazsanız 144’ü arayıp deneyin mutlaka bilgi verirler
Gizemeren Kızlar parayı pttden çektim doğum rapor parası dedim direkt verdiler ama e devlette neden gözükmüyor bilmiyorum
Derininannisi Öncekiler de gözükmüyor bugün ben de baktım sanırım bi sorun var sistem de diyr düşündüm ben de 2 Mayıs’ta başvuru yaptık biz süt ödemesi yattı Doğum yardımı 30 Haziran da ödenecekmiş onu da 144 arayarak öğrenebilirsiniz