Ezo44 2.5 aylık bebek anneleri bebekleriniz günde kaç saat yatıyor? Benim oğlum uyumamakta direniyor gündüz hiç uyumuyo 🙄 uyutma yöntemleriniz nedir?
Umay3840 Ezo44 benmkı de tam 2.5 aylık gundz 4 5 saat uyuyn bebek huy degstrdı 15 gnde gndzlerı uyumuyor geceleri kestntsz 4 5 saat uyuyn bebek saatte 1 uyanıyor
Tugce Ezo44 benimki de gündüz uyumaz. 15 dakika gözlerini dinlendirir uyanır. Toplamda 2 saat uyuduysa kar gözüyle bakıyorum.
Kuzeymerve Ezo44 benim bebeğim de 2.5 aylık doğru düzgün uyumuyor gündüzleri geceleri kesintisiz 4 saat uyuyor sadece
minikmelegimmmm Ezo44 benimki de nerdeyse 2 aylık ve gündüz hiccc uyumuyor 15-20 dk uyuyup uyanıyor ben de tek benim bebe böyle sandım 😂
Asya-smom Biz de 2 ay 20 günlük olduk gündüz uyumuyor malesef kısa kısa uyursa uyur bazen iki buçuk üç saat direndiği oluyor uykusu olduğu halde
Nehirvesma Benim kızımda gündüz uyumuyor direniyor ağlama krizi emmek istemiyor göğsüme yaklaştığı gibi çığlığı basıyor ne yapacağımı şaşırdım 2 ay 18 günlük
Asya-smom Ezo44 tamamen karanlık ortam sağlayarak beşiğinde yada kanguruda deniyorum ancak öyle biraz uyuyor
Kuzeymerve Ezo44 gece 12 ye kadar biraz biraz uyuyup uyanıyor gece 12 de emiyor yatağına koyuyorum uyuyor
Esto24 Benim bebeğimde 2 ay 25 günlük ama gündüz uyuyor gecede 3 4 5 defa uyanıyor değişiyor bnde uyuyo acaba bi sıkıntı mı var diye korkuyorum
Mammamiaa_ 2 ay 22 günlük yarım saat uyuyor gündüz 1 saat e fazla uyumuştur geceleri 1.5 2 saatte bir kalkıyo yoruldum bende 🤣 nolcak böylee