AsafYigitannesi Hayırlı ramazanlar hanımlar ben sezeryanla doğum yapalı 1 ay oldu dikişsiz yumusak olan korselerden kullanıyorum en basından beri ama göbegim dikişimin üstünü kapattı resmen sarktı sorum şu ki yamula korse alsam o toparlar mı acaba
enh-enh AsafYigitannesi benimde aynı şekilde sarkık ben dikişim görünmüyor postun üste kalsın ben e bebek owli kullanıyorum
ilkmutluluk17 AsafYigitannesi ben de sezaryen oldum yamuna askılı L beden aldım çok kullanmadım da neredeyse yok oldu gibi hafif göbek kaldı L beden geniş olduğu için o da gitmiyor M beden alcam L bedeni satıyorum düşünürseniz ?
Eylul2018 AsafYigitannesi korseyi düzenli kullanmak gerekiyor artı yediklerinize dikkat etmeniz bol su ve spor yapmanız lazım. Ben 13 kilo verdim Doğumdan sonra 10 ayda korseli de kullandım günde 7 saat taktım bazen takmadım ama faydasını gördüm. Normal dpoğum yapım göbek yumuşacık onun için de spora başladım evde spor yapıyorum yürüyüş felan anca toparlanırım 2 ayda
enh-enh AsafYigitannesi yok ya ben üç gün önce sordum doktora takayımmı siye tak sıkıntı olmaz dedi ben korktum bir aylıkken iç dikişlere bişey olur siye yoksa takılıyor ama sezeryanın iyileşme süresi 6 hafta yani